Personligt Brev För Jobb I Butik?

0 Comments

Personligt Brev För Jobb I Butik
Jag vill jobba hos er! – Jag heter Hanna och pluggar just nu andra året på ekonomprogrammet. När jag läste om möjligheten att få jobba med försäljning och service hos er på blev jag väldigt intresserad av både tjänsten och er verksamhet! Jag tror att jag skulle vara väldigt bra på det här jobbet! I mina ögon finns det mycket som talar för att jag skulle passa hos er.

 • För det första har jag relevant arbetslivserfarenhet.
 • Parallellt med mina studier har jag jobbat som kassör på,
 • Under de år jag varit där lärde jag mig väldigt mycket, inte bara om jobbet i sig, utan om detaljhandeln i stort.
 • Tidigare har jag även jobbat som butiksbiträde på,
 • För det andra tror jag att jag uppfyller de kunskapskrav ni ställer på en butikssäljare.

Erfarenheter från tidigare anställningar, i kombination med en stark vilja att utvecklas och sätta mig in i nya arbetssätt, gör att jag tror att jag snabbt skulle komma in i rollen. Sist, men kanske viktigast, tror jag att mina personliga kvaliteter och förmågor stämmer bra in på vad ni på önskar i en medarbetare.

Personer jag jobbat med skulle nog främst beskriva mig som serviceinriktad, verbal och ekonomiskt medveten. Jag har ofta haft nytta av min inneboende förmåga att övertyga andra och jag har hög energinivå och verkligen engagerar mig i allt jag tar mig för. Jag hoppas att denna korta presentation av mig själv har väckt ert intresse och att jag får chansen att komma på en intervju hos er.

Jag är övertygad om att jag har mycket att tillföra och jag skulle verkligen uppskatta möjligheten att få bevisa det. Med vänlig hälsning, Hanna Johnsson
Visa hela svaret

Hur skriver man ett personligt brev för jobb?

2. Ett personligt brev ska inledas slagkraftigt – Du inleder ditt personliga brev på bästa sätt med att tydligt, kort och slagkraftigt förklara varför du söker tjänsten. Vad fångade ditt intresse? Vad hos företaget och dess verksamhet lockar dig? Avsluta det inledande stycket med att kort motivera varför just du är rätt person för tjänsten.
Visa hela svaret

Är det svårt att få jobb i butik?

Vill du jobba i butik? Vi hjälper dig att hitta jobbet!, Du kan hitta butiksjobb runt om i hela landet. Det kan handla om att jobba i matbutik, klädbutik eller något helt annat. Eftersom det finns en så stor variation inom butiker finns det stora chanser att du hittar ett jobb du verkligen trivs med.

 • Att börja jobba i butik är ofta ett bra första steg inom ett företag.
 • Ifall du gör ett bra jobb kan du få ytterligare ansvar för butiken och i slutändan bli butikschef.
 • Även ifall du inte planerar att göra karriär inom en butik så kommer du få viktig erfarenhet och utveckla egenskaper som ansvarstagande och kommunikation.

Egenskaper som är viktiga inom de allra flesta jobb du kommer stöta på i framtiden. Ifall du har ett mer säljorienterat jobb kommer du bli duktig på att förhandla och knyta band med dina kunder. Många studenter väljer att jobba i butik då det ofta går att kombinera med plugget, antingen som deltidsanställd eller sommarjobb.

 1. Vad krävs då för att landa ett butiksjobb? Till att börja med måste du gilla att jobba med att träffa människor varje dag.
 2. Utöver detta behöver du vara proaktiv och ansvarstagande.
 3. Arbetsuppgifterna är oftast att ge råd till kunder, fylla på varor och att hantera kassa.
 4. I många mindre butiker sträcker sig dock arbetsuppgifterna längre än så.
You might be interested:  Hur Skickar Man Tillbaka Paket Från Zara?

Då kan du få jobba med att marknadsföra butiken, hålla kontakt med leverantörer och partners, och mycket mer. Låter detta som jobbet för dig? Ta en titt på alla våra tjänster för att hitta något som passar dig. » »
Visa hela svaret

Vad är ett bra kundmöte i butik?

Vett och etikett i kundmötet – ICA-historien Hur tar Ni emot en kund? Hur ska kunden känna sig välkommen och hur ska man se till att hon ständigt återkommer till butiken? Dessa frågor ställer signaturen “Eva” i en artikel i ICA-tidningen 1941 och som svar vidarebefordrar hon sina egna erfarenheter kring mötet med kunden i butiken.

 • Det är mycket viktigt, vilket intryck kunden får just under de första minuterna, han vistas i Er affär.
 • Det smickrar honom att finna sig igenkänd och uppmärksammad, trots att flera kunder äro före honom i butiken.
 • Hur brått Ni än har så ägna varje nykommen kund ett litet igenkännande och välkomnande leende.

Är det en äldre dam eller herre så erbjud en stol, samtidigt som Ni hoppas att strax kunna stå till tjänst. Har Ni tid att genast ta hand om kunden, så gör Ni det givetvis. Samtal med kamraterna i butiken eller bekanta i telefon avslutas ögonblickligen när kunden träder in i butiken.

 • Även om man kanske inte har så bråttom, är man dock sällan hågad att stå och höra på om någon film, fotbollsmatch eller dylikt, som biträdet sett, eller att familjen har influensa.
 • Det syndas en hel del häremot.
 • Särskilt när det gäller unga, kvinnliga biträden.
 • De ha så svårt att avsluta ett privatsamtal och tänka inte alls på, att det är arbetstid.
You might be interested:  Vad Kostar Ett Paket Havregryn?

Men sådant får inte förekomma. Har Ni en bekant “på tråden”, så säger Ni genast att en kund kommer in i Er butik något om, att Ni nu är upptagen och så lägg på luren. Ni får hellre ta risken att vara oartig mot gamla tant Augusta eller Honom eller vem det nu kan vara – bara ni inte är oartig mot kunden.
Visa hela svaret

Vad ska män tänka på när män öppnar en butik?

Inred rätt – När du valt ett perfekt läge för din butik är det dags att inreda lokalen, något som kan spela större roll än vad man kanske tror. Hur det ska se ut beror på vilken typ av butik du ska starta, och vilka som är dina kunder. Du måste skapa en säljande och inbjudande butik som fångar dina kunder och inte skrämmer iväg dem.
Visa hela svaret