Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket?

0 Comments

Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket
Vad kostar det att sätta i Hairtalk? – I varje paket finns det 12 slingor hår som skapar 6-12 fästen. Det som är unikt med Hairtalk är att man kan skräddarsy behandlingen efter dina önskemål. Man kan tjocka, förlänga men också hjälpa personer med olika typer utav hårdelar.
Visa hela svaret

Hur mycket är 1 paket Hairtalk?

Hairtalk | SKILLS Som första och enda salong i Bjuv kan vi nu erbjuda Hairtalk extensions! De största stjärnorna och artisterna använder Hairtalk. Detta är extensions värt att tala om. Några av fördelarna är att det är den mest skonsamma och snabbaste metoden att fästa löshår med, det är fairtradehår av bästa kvalitet och ser fantastiskt ut! Det kan tyckas dyrt vid första behandlingen, men sedan använder man samma hår att fästa om minst 3-4 ggr och betalar då bara kostnaden för omsättning.

 • Licka här för all info du behöver! Välkommen att ringa salongen 042-70110 för bokning hos Anna.O och Ebba.
 • Onsultation minst tre arbetsdagar innan isättningen – kostnad:125:-.
 • Vid bokning av hairtalkbehandling deponeras en avgift på 1000:- Full förlängning – 25 cm fr.5100 kr (4 paket + produktpaket) Full förlängning – 40 cm fr.6800 kr (4 paket + produktpaket) Full förlängning – 55 cm fr.9000 kr (4 paket + produktpaket).

Förtjockning – 25 cm fr.2900 kr (2 paket + Lilla produktpaketet). Förtjockning – 40 cm fr.3700 kr (2 paket + Lilla produktpaketet). Förtjockning – 55 cm fr.4900 kr (2 paket + Lilla produktpaketet). Singelpaket 25 cm fr.1500 kr Singelpaket 40 cm fr.2000 kr Singelpaket 55 cm fr.2700 kr Omsättning full förlängning: fr.1100 kr, men i samband med färgbehandling: 800 kr.

 1. Omsättning förtjockning: fr.800 kr, men i samband med färgbehandling: 600 kr.
 2. Naturligtvis finns fler alternativ/lösningar/priser osv på våra hairtalkbehandlingar, men boka konsultation med personal (Anna.O eller Ebba) för att hitta den bästa lösningen för just dig, samt rätt prisuppgift.
 3. Stora Produktpaketet: 1850:- Schampo, Balsam, Detangler, Conditionerspray, Inpackning, Olja & Hårborste,

Lilla Produktpaketet 850:- Schampo, Balsam, Conditionerspray & liten borste. Vid frågor kring hairtalk/löshår/extensions: ring salongen på 042-70110 och prata med Anna.O eller Ebba. : Hairtalk | SKILLS
Visa hela svaret

Hur många slingor för hårförlängning?

Frågor & svar – svar på många av dina frågor & funderingar HUR SKA LÖSHÅRET SKÖTAS? Se våra skötselråd för information, vi skickar även med ett skötselråd i varje order. Du bör följa de instruktionerna noga för att bevara ditt löshår så fint som möjligt.

 • VILKA PRODUKTER KAN JAG ANVÄNDA TILL MIN HÅRFÖRLÄNGNING?
 • VAD ÄR SKILLNADEN PÅ STANDARD OCH PREMIUM HÅRET?
 • HUR SKA JAG VETA VILKEN FÄRG JAG SKA BESTÄLLA?

Vi rekommenderar starkt att du använder Poze hårvårdsprodukter till ditt löshår då dessa är speciellt framtagna för alla typer av hårförlängning och långa hår som behöver extra vård. Med våra produkter kan vi säkerställa att samtliga ingredienser i produkterna är kompatibla med löshår och kommer inte att påverka eller försämra det på något sätt.

För oss är det omöjligt att säkerställa att andra produkter på marknaden fungerar för löshår och att de inte innehåller ingredienser som kan reagera med löshår och bidra till försämrad kvalité och livslängd. Standard kollektionen är vår storsäljare som framställs av asiatiskt hår från olika delar i Asien, detta hår är ursprungligen mörkt och något grövre vilket gör att det måste behandlas mer under framställningen av extensions produkter.

Premium kollektion är vår exklusiva serie som framställs av Europeiskt hår, detta hår är ursprungligen ljusare och finare i kvalitén vilket gör att vi kan behandla det mycket mildare vid framställningen av extensionsprodukter. Detta resulterar i ett friskare hår som håller längre.

 1. HUR MYCKET HÅR GÅR ÅT VID EN FÄRLÄNGNING?
 2. VAD BETYDER REMY HÅR?
 3. HUR LÄNGE HÅLLER EN FÄRLÄNGNING MED KERATIN ELLER MICRORINGAR?
 4. KAN MAN PLATTA OCH LOCKA ÄKTA LÖSHÅR?
 5. KAN MAN FÄRGA ÄKTA HÅR?
 6. SLITER HÅRFÄRLÄNGNINGEN PÅ MITT EGET HÅR?
 7. VILKEN METOD ÄR DEN SKONSAMMASTE ATT FÖRLÄNGA HÅRET MED?
 8. VARFÖR SKA JAG VÄLJA POZE LÖSHÅR?
 9. HUR LÅNGT HÅR BÖR MAN HA INNAN MAN GÖR EN FÖRLÄNGNING?

Clip & Go- Ett set väger ca 125 gram hår vilket räcker gott till ett normaltjockt hår. Har du väldigt tjockt hår så behövs 2 paket. Keratin/Magic Tip – Ska du göra helförlängning med keratinslingor så behövs det ca 100-150 slingor beroende på önskat resultat samt tjocklek på ditt egna hår.

För normalt hår rekommenderas ca 100 slingor. Remy hår innebär att alla strån är rättvända, alltså är alla toppar åt samma håll vilket minskar trassel i håret. Poze löshår håller i flera månader beroende på skötsel och förutsättningar. Följ alltid våra skötselråd noga för längsta möjliga livslängd. Försämrade förutsättningar som gör att hållbarheten kan bli kortare kan vara bl.a.

fet hårbotten, använt fel hygienprodukter eller hårprodukter med silikoner. Självklart kan man göra det, men precis som med ditt eget hår så slits det snabbare om du gör det ofta. Detsamma gäller vid föning. Använd alltid värmeskyddande produkter. Vi rekommenderar inte färgning eller annan kemisk behandling på ditt löshår eftersom det redan är väldigt behandlat.

All färgning eller kemisk behandling sker på egen risk. Färga istället ditt eget hår först och beställ sedan ett löshår som passar ihop med din nya färg. All hårförlängning sliter mer eller mindre. Är man försiktig och noga med skötseln så minimerar man slitaget. Det är också väldigt viktigt att fästa extensions på korrekt sätt för att undvika slitage.

Keratinslingor är den behagligaste och skonsammaste metoden för permanent förlängning, vill du ha långt hår vid speciella tillfällen rekommenderas Clip & Go Extensions som du själv fäster och tar bort när du önskar. Alla metoder sliter minimalt på håret om man fäster de korrekt och använder rätt produkter.

 • Det är ytterst viktigt att fabrikerna använder rätt metoder, tekniker, kemikalier med mera vid framställning av löshår.
 • För detta krävs moderna maskiner, utrustning och kunskap.
 • När du väljer Poze kan du vara säker på att det uppfyller samtliga kvalitetskrav samt att håret framställts på en av världens modernaste fabriker.

Vi garanterar dig trygg och säker e-handel på Sveriges bredaste sortiment inom löshår och hårförlängning. För att få ett snyggt resultat bör du ha minst 15cm och gärna lite uppklippt hår för att håret ska blandas snyggt och se naturligt ut. Tänk på att klippa ur topparna för att få bort skarpa och kompakta linjer som syns.
Visa hela svaret

Hur många paket extensions?

Hur mycket hår behöver man? – Normalt behöver man 1-3 paket för en förtjockning, 4-6 paket för Förtjockning och 6-8 för en Super Förlängning.

Vad för löshår borde jag använda för tejp hårförlängningsmetoden? – Vi rekommenderar vårt Luxury löshår. Eftersom vi garanterar att det är 100% äkta hår och kan användas många gånger. Dessutom har vi hårkvalitetsgarantier om du använder de rekommenderade produkterna, d.v.s.

KIS produkter. Varför just våra rekommenderade hårvårdsprodukter är bra är att de återfuktar och stärker löshåret, och passar ditt eget hår också! Kan man endast köpa löshår hos er och sedan utföra tejp hårförlängningsmetoden hemma själv? – Vi rekommenderar inte att du gör det. Detta är på grund av ifall man installerar tejp löshår på ett felaktigt sätt kan det skada inte bara löshåret men även ditt eget hår.

Därför är det bättre att en kunnig person, frisör, gör detta. Du kan självklart köpa hår från oss och installera själv, men då har vi inga garantier på hur denna hårförlängning kommer att sitta. Hur många paket behöver jag sätta i med tejp hårförlängningsmetoden? – Detta beror på vilken resultat du önskat att nå.

 1. Om det handlar om en förlängning så räcker det med 3 paket däremot om du vill super fylligt och långt hår, så är det upp till 8 paket du kan behöva.
 2. Hur långt hår måste man ha för att kunna sätta in tejp löshår? – Du behöver minst 15 cm långt hår för att kunna sätta in keratin för att få ett fint slutresultat.

Hur lång tid tar det att göra en tejp hårförlängning? – Det beror på hur mycket hår du önskar att sätta in. Om det handlar om en förtjockning så kan man bli klar på 1-1.5 timme medan om du ska en super förlängning, så kan det ta upp till 3 timmar. Ju mer hår man har och önskar att sätta in, desto längre tid tar det.

 • Hur länge kan man ha tejp hårförlängning? – Tejp hårförlängning är den metoden som man sätta om väldigt ofta.
 • Vår rekommendation 5-8 veckor ska man ha emellan varje omsättning för att undvika tovor i både ditt hår men även i löshåret.
 • An man återanvända tejp löshår? – Våra Luxury tejp hair går att återanvända, vilket är väldigt ekonomiskt jämfört med att köpa “billigt löshår”.

När det är dags att göra om håret så behöver man köpa hem refil och byta ut fästerna på löshåret. Kan jag sätta upp håret med tejp hårförlängning? – Det kan du göra, men viktigt att tänka på att tejp fästena kan synas en aning. Därför är det väldigt viktigt att välja löshår & fästen som blandas in bra med din egen hårfärg.
Visa hela svaret

Hur många paket tejp löshår behöver man?

PRISLISTA TEJPEXTENSIONS / HAIR EXTENSIONS TAPE – Du behöver normalt 1-3 paket med tejpextensions för en förtjockning och 4-6 paket för en full hårförlängning, allt beroende på dina egna förutsättningar och önskemål. I vissa fall, om du har kort eller tjockt hår, kan fler paket behövas.

MÄNGD LÖSHÅR 50-55CM LÄNGD OMSÄTTNING
Pris/paket 750:- 300:-
2-3 paket (förtjockning) 1500-2250:- 600-900:-
4-6 paket (normal förlängning) 3000-4500:- 1200-1800:-
7-8 paket (extra fyllig) 5250-6000:- 2100-2400:-

Observera att vi endast utför löshårsbehandlingar. Vi utför inte färgning, permanent, frisyrklippning och övriga traditionella frisörbehandlingar – däremot klipper vi självklart in löshåret – detta är vi experter på. För att boka tid för konsultation och/eller hårförlängning kan ni boka online nedan eller maila / ringa oss på: [email protected] / 08-650 1551 SKÖTSELRÅD FÖR DITT LÖSHÅR På samma sätt som det finns olika typer av hårkvaliteter, så finns det olika rekommendationer för vård av löshår.

Det spelar därför ingen roll om du har använt löshår i tio års tid, om det löshår du tidigare använt inte haft samma egenskaper som vårt hår. Ta dig därför tiden att läsa igenom nedan skötselråd ordentligt – gör du inte det riskerar du att skada ditt löshår och förkorta dess hållbarhet. Löshår är en naturlig produkt och behöver därför vårdas och underhållas för att helt komma till sin rätt.

Eftersom löshår, till skillnad från vårt eget hår, inte får näring från roten, är det viktigt att underhålla det extra noga och tillföra extra mycket fukt utifrån. För att ditt löshår ska hålla sig livfullt och fräscht så länge som möjligt rekommenderar vi att alla skötselråd följs.

Observera att alla former av kemiska behandlingar sker på egen risk. Löshåret ska helst inte färgas, tonas eller pigmenteras och absolut inte blekas. Vi ersätter inte hår som utsatts för kemisk behandling. UNDERHÅLL, STYLING & HÅRVÅRDSREKOMMENDATIONER Vi kan endast garantera dig ett glänsande, silkeslent och lättskött hår om du följer våra rekommendationer.

Använd de hårvårdsprodukter vi rekommenderar för vårt löshår, vänligen se våra Vårdpaket till löshår. Tänk också på att ett komplett vårdpaket innehåller Schampo, Balsam, Hårinpackning, Serum och värmeskydd. Om vårdpaketen inte innehåller allt detta får du själv se till att komplettera din vård bland de produkter som rekommenderas.

 1. Borsta håret åtminstone 2-3 gånger varje dag med vår extensionborste. Regelbunden borstning med rätt verktyg hjälper till att hålla fjällskikten stängda och reducera dagligt slitage. Borsta håret sektionsvis och börja i topparna och arbeta dig uppåt. Håll samtidigt en hand över fästena för att minska påfrestningen på ditt egna hår. Slit aldrig i håret.
 2. Samla ihop håret i en fläta, hästsvans eller annan uppsättning när du ska sova, träna eller bada. Applicera lite serum i hårtopparna innan uppsättningen så håller du topparna fräscha och återfuktade. Vid slarv med att använda serum slits håret mycket snabbare och du får lätt kluvna hårtoppar.
 3. Gå aldrig och lägg dig med vått/fuktigt hår. Detta sliter extremt mycket på löshåret och det kan trassla ihop sig så pass mycket att det inte går att reda ut igen.

Att tvätta håret

 1. Börja med att borsta igenom hela håret enligt beskrivningen ovan.
 2. Tvätta håret med något av våra rekommenderade schampon. Massera försiktigt in det i hårbotten. Skölj och upprepa om det behövs. Tänk på att alltid skölja ordentligt och endast i hårets växtriktning. Håret ska lägga sig helt rakt och i rätt riktning innan du är klar.
 3. Massera därefter in hårinpackningen i hårlängderna, ej i fästena. Kamma igenom med fingrarna. Låt verka några minuter och skölj därefter.
 4. Massera slutligen in balsamet och gör på samma sätt som med hårinpackningen. Om du använder spraybalsam som inte ska sköljas ur hoppar du över detta steg.
 5. Handdukstorka håret efter tvätt. Massera håret försiktigt med handduken, alltid i hårets växtriktning och hängandes rakt ned – från hårbotten och ned mot topparna. Gnugga aldrig handduken mot huvudet. Detta skadar håret och gör att det trasslar sig.
 6. Om du använder spraybalsam som inte ska sköljas ur, sprayar du i det efter att du handdukstorkat håret. Spraya endast i hårlängderna och överdriv inte mängden. Håret ska inte vara genomvått efter att du använt spraybalsam, endast fuktigt.
You might be interested:  Hur Skriver Man Mottagare På Brev?

Att styla & torka håret När håret är vått/fuktigt tenderar fjällskikten att öppna sig. Ett vått hår trasslar sig därför mycket lättare än ett torrt hår. Tvärtemot vad många tror, så slits också ett hår som får självtorka, generellt mer än ett hår som fönas torrt – förutsatt att du fönar håret på rätt sätt.

 1. Börja med att använda någon form av värmeskydd, om inte ditt serum redan har detta inbyggt. Du kan använda värmeskydd både i sprayform och i krämform – vilket du föredrar.
 2. Styla håret:
  • För en vågig/lockig look använder du en hårfön med diffuser/tratt. Föna aldrig håret på maxvärme. Låt det hellre ta lite tid och föna håret på medelvärme eller lägsta värme. Borsta inte i håret medan det torkar – då blir det frissigt. Håret blir som finast om du låter bli att peta i det så mycket som möjligt.
  • Vill du ha en rak look använder du en hårfön och en rundborste särskilt anpassad för extensions. Alternativt kan du föna håret först och därefter använda en plattång, om du har svårt att få till det med bara fön och rundborste. Tänk på att inte använda högre värme än max 180 grader på plattången. För hög värme skadar naturligt hår.
 3. Använd något av våra rekommenderade serum/krämer i håret efter att du fönat det torrt. Detta hjälper till att hålla håret glansigt och återfuktat hela dagen. Om du använder ett olje- eller silikonbaserat serum ska du alltid använda det efter att du är klar med dina stylingverktyg för att inte skada håret. Både olja och silikon bränner sönder hårstråna om det används tillsammans med hög värme.
 4. Återigen – gå aldrig och lägg dig med vått/fuktigt hår!

: Hair Extensions Tape / Hår extensions tejp
Visa hela svaret

Vad kostar 3 paket Hairtalk?

Vi är stolta över att kunna erbjuda och utföra hårförlängning och hårförtjockning med Hairtalk Extension. Möjligheterna är obegränsade till perfekta resultat. Hairtalk står för högsta kvalité för håret. Det patenterade tejpsystemet är det mest skonsamma i världen och är speciellt framtagen och anpassad för skandinaviskt och nordeuropeiskt hår.

Fästena är 0,7 millimeter ultratunna och med 3 centimeter bas för att minimera belastningen på det egna håret. Det gör att fästena blir osynliga. Håret är 100% Remy och etiskt handlat tempelhår. Alla kan använda Hairtalk Extension och det kan fästas i de allra tunnaste håren utan slitage. Tejpen är utvecklad för håret och lämnar därför inga tejprester vid omsättning eller borttagning.

Bokning av Hairtalk Extension sker endast via telefon. Ring oss på 08-580 90 100, så hjälper vi dig. Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket Före Hairtalk Extension Full förlängning 25 cm Före Hairtalk Extension Full förlängning 40 cm Före Hairtalk Extension Full förlängning 40 cm Före Hairtalk Extension Full förlängning 40 cm Skötselråd för Hairtalk Extension

Använd endast Hairtalks rekommenderade produkter.Flytta upp håret efter max 8 veckor.Sätt alltid upp håret i en lös tofs eller fläta när du ska sova. Gå aldrig och lägg dig med blött hår.Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.Unvik hårspray salt- och klorvatten som lätt torkar ut extensions.

Kontakta oss vid frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna!

Full förlängning 4 paket (inklusive Hairtalk Stora produktpaketet värde 1898:-)
Hairtalk 25 cm 5285:-
Hairtalk 40 cm 7095:-
Hairtalk 55 cm 9700:-
Hairtalk Plus 25 cm (1 st plusfäste och 3 st vanliga fästen) 5411:-
Hairtalk Plus 40 cm (1 st plusfäste och 3 st vanliga fästen) 7251:-
Full förlängning 3 paket (inklusive Hairtalk Stora produktpaketet värde 1898:-)
Hairtalk 25 cm 4240:-
Hairtalk 40 cm 5598:-
Hairtalk 55 cm 7554:-
Hairtalk Plus 25 cm (1 st plusfäste och 3 st vanliga fästen) 4396:-
Hairtalk Plus 40 cm (1 st plusfäste och 3 st vanliga fästen) 5754:-
Förtjockning: 2 paket (inklusive Hairtalk Lilla produktpaketet värde 945:-)
Hairtalk 25 cm 3010:-
Hairtalk 40 cm 3895:-
Hairtalk 55 cm 5154:-
Hairtalk Plus 25 cm (1 st plusfäste och 1 st vanligt fäste) 3166:-
Hairtalk Plus 40 cm (1 st plusfäste och 1 st vanligt fäste) 4051:-
Singelpaket
Hairtalk 25 cm 1560:-
Hairtalk 40 cm 2035:-
Hairtalk 55 cm 2685:-
Hairtalk Plus 25 cm 1716:-
Hairtalk Plus 40 cm 2191:-
Produkter
Hairtalk Stora produktpaketet (Shampo, Balsam, Conditioner, Detangler, Inpackning, Olja och Hårsborste) 1898:-
Hairtalk Lilla produktpaketet (Shampo, Balsam, Conditioner och Hårsborste) 945:-
Service Isättning/Omsättning (inklusive inklippning)
Hairtalk service första isättning 890-1090:-
Hairtalk service omsättning förtjockning 1-2 paket 890:-
Hairtalk service omsättning full förlängning 3 paket 1150:-
Hairtalk service omsättning full förlängning 4 paket 1390:-
Hairtalk service borttagning 390:-
Färgning/Doppning av löshår med color plus
10-12 st fästen 290:-
20-24 st fästen 390:-

table>

Måndag 09:00 – 20:00 Tisdag 09:00 – 20:00 Onsdag 09:00 – 20:00 Torsdag 09:00 – 20:00 Fredag 09:00 – 16:00 Lördag 09:00 – 17:00 Söndag Stängt

Viktig information! Avbokning skall ske via telefon eller e-post MINST 24 timmar före bokad tid. Det går ej att avboka via hemsidan. VID EJ AVBOKAD TID ELLER SEN AVBOKNING DEBITERAS FULLT PRIS. (Gäller även vid sjukdom)
Visa hela svaret

Hur många gram löshår behöver man?

Hur mycket tejphår behövs för en hårförlängning? – Det är väldigt individuellt men för dig som vill ha en hårförtjockning brukar ca 60-90 gram räcka. Vid en hel hårförlängning brukar det gå åt ca 100-120 gram. Här brukar man få räkna ihop antal paket noggrant så att man får rätt mängd. Oftast innehåller ett paket 20 gram och då behövs det 5 paket tejphår. Instruktioner för att fästa tejp löshår

 1. Innan insättning bör ditt hår var torrt och nytvättat innan. Undvik balsam för att tejpen ska få bra fäste och inte glida ner.
 2. Det är fördel att använda ett djuprengörande schampo för extra sträv yta.
 3. Börja med att bena upp håret där du vill ha löshårsdelarna.
 4. Det är viktigt att du använder en pinnkam så att det blir jämt i benorna.
 5. För att montera löshåret, dra av skyddsplasten från tejpen och tryck sedan fast nära hårbotten vid benan du gjort. (viktigt att det inte är för nära så inte spänner)
 6. Det är viktigt att biten är täckt med hår. Det håret som inte fäst kan man kamma port med pinndelen av kammen då det ej fäster med för mycket hår. (tänk den mängden som naturligt fastnar i tejpen)
 7. Ta bit nummer två och fäst nästa tejpdel mitt emot den första du monterade. Det är ytterst viktigt att dessa två fästes kant i kant, om det inte gör det kan löshåret börja glina ur. Använd gärna en tång och tryck ihop tejphåret över hela ytan!,
 8. Repetera tills önskat resultat är uppnått.
 9. Nu ska löshåret härda i 24 timmar så limmet får härda ordentligt.

Tips: Olika färger på tejpdelar kan monteras för få önskat färgresultat, två olika färger kan på varandra ge snygg slingeffekt. Att sätta i löshår på sig själv är ganska svårt, det är bäst att be en snäll vän om hjälp!
Visa hela svaret

Hur ofta måste man flytta upp HairTalk?

Hur mycket kommer det att kosta och hur länge kan jag använda håret? – Det är svårt att svara exakt på utan att ha gjort en grundlig konsultation. Det beror nämligen helt på fästen, läng och mängden hår som just du behöver. Det kan även bero på vilken stil du även är ute efter! Möjligheterna är oändliga.

 • Du kan förlänga, förtjocka, fylla ut, färgförändra? Det finns alltså många olika varianter och detta kommer din frisör att hjälpa dig med.
 • Ett bra tips är att ta med en inspirationsbild! Och beroende på hur länge du kommer kunna använda det är upp till hur väl du tar hand om håret – om du följer skötselråden och använder våra produkter.

Hur mycket kostar Jennis Hairtalk? Vi använde 1 paket Color Melts 40cm, 2 paket PRO 40cm, 4 Mini fästen 40cm. Vårt rekommenderade utpris: 8767sek Inklusive ett stort produktpaket (shampoo, balsam, inpackning, conditioner spray, detangler spray och olja och borste) Vem kan utföra Hairtalk? När du bokar din skonsamma Hairtalk behandling kan lita på att du är i trygga händer.

 • Det är endast auktoriserade frisörer som har genomgått utbildning hos våra ledande Hairtalk Experter.
 • Det gör att vi kan kvalitetssäkra våra produkter och garantera att de används på ett korrekt sätt.
 • Hur många gånger kan jag använda Hairtalk? Du erhåller 21 veckors garanti på ditt Hairtalk hår.
 • Hur många gånger du kan sätta om ditt hår beror på hur väl du sköter det.

Hur ofta bör jag flytta upp mina Hairtalk? Du flyttar upp ditt hår mellan 6-8 veckor hos din frisör. Var kan jag se fler förvandlingar? På vår Instagram sida, @hairtalkextensions lägger vi dagligen upp nya bilder, där kan du hitta mycket inspiration på alla typer av förvandlingar.
Visa hela svaret

Hur ofta ska man byta HairTalk?

Vad har Isabella Löwengrip, Petra Tungården och Bianca Ingrosso gemensamt? Förutom att de är några av Sveriges främsta influencers då. Löshår! ELLEs skönhetsexpert har testat den växande trenden med fejkat hårsvall och tagit en närmare titt på Hairtalk.

Vilket löshår ska jag välja? Ska man tro tidigare nämnda influencers så är det Hairtalk man ska välja. Och det kan även denna skönhetsskribent skriva under på. Med Hairtalk kan du göra hela förlängningar där du gör håret längre, men du kan också välja att bara sätta i litegrann för att förtjocka ditt naturliga hår.

Sliter löshår på håret? Hairtalk har fästen med tejp som fästs på håret på ett skonsamt sätt och därför sliter det inte på ditt naturliga hår. Hairtalk togs i grunden fram för att hjälpa personer som lider av hårsjukdomar och därför måste fästena vara extra skonsamma så att det inte gör någon skada.

 • Vad kostar en hårförlängning? Det är lite olika beroende på hur många paket med hår du sätter i.
 • Om du bara vill göra ditt naturliga hår tjockare räcker det att använda ett eller två paket, men om du vill göra en hel förlängning rekommenderas fyra paket.
 • Ontakta din frisör för en konsultation för att få exakta prisuppgifter.

Hairtalk är något dyrare än andra hårförlängningsmärken och det motiveras bland annat med att Hairtalk är skonsammare för håret och endast köper in etiskt handlat hår. Det sistnämnda känns jätteviktigt för att du ska kunna bära ditt hår med gott samvete! Hur länge kan löshåret sitta i? Efter ungefär 6 till 8 veckor bör du sätta om håret för att det ska hålla sig bra.

Dock behöver du inte köpa nytt hår då utan du sätter bara om ditt gamla hår. Du kan göra minst tre sådana omsättningar innan du behöver köpa nytt hår. Vilka produkter bör man använda efter att man gjort en hårförlängning? Favoritämnet: Produkter! Om du väljer att göra en Hairtalk-förlängning kan du välja att köpa till märkets egna produktpaket som är anpassade till just löshår.Då får du en garanti på tre omsättningar.

Men självklart kan du använda andra produkter också. Viktigt att tänka på är bara använda balsam i längderna på håret eftersom löshåret annars kan lossna. Löshår kan också tendera att bli lite torrare än ditt vanliga hår så se till att återfukta med hårolja på längderna.

Hur tar jag hand om löshåret på bästa sätt? För att håret ska hålla sig så fint så länge som möjligt är det viktigt att tvätta fästena ordentligt när du duschar. Se till att verkligen massera under och över fästena. Schamponera alltid två gånger. För att fästena ska hålla så länge som möjligt är det också viktigt att du blåser dem torra.

Du behöver inte föna hela håret, men se i alla fall till att fästena inte är fuktiga för länge. Är det mer jobb med löshår? Både ja och nej. Själva duschprocessen tar lite längre tid, men det som är så bra med löshår är att det håller formen mycket bättre än vanligt hår.
Visa hela svaret

Vilka extensions sliter minst?

Skillnaderna mellan sy in, keratin och tape hårförlängnings metod Vi får ofta frågan skillnaden mellan Sy in, keratin och tape extensions. Hårförlängning med Tejp löshår: Tejpmetoden ger dig en hårförlängning på ett enkelt och skonsamt sätt. Det är en metod med små genomskinliga färdigtejpade bitar som ser precis ut som din hårbotten.

Fördelar med och nackdelar med Tape Extensions: Tejpdelarna/ tejpfästena blir väldigt platta vilket gör att de knappt syns eller känns. Passar dig med tunt hår. Tejpdelarna/ tejpförlängningen måste sättas om var 5-6:e vecka, vilket kan bli dyrt i längden.

Hårförlängning metod Sy in löshår: Att sy in löshår börjar bli en väldigt populär hårförlängningsmetod i och med att allt fler människor, med olika typ av hår, upptäcker metoden. Hårförlängningen görs så att man flätar det egna håret där man vill placera löshåret, och sedan syr på löshår på flätan med hjälp av tråd.

Fördelar och nackdelar med sy in löshår: Att sy in löshår är en väldigt skonsam metod då inga kemikalier används på ditt eget hår och eftersom ditt egna hår är flätat så får det vila och utsätts knappt för något slitage. Du kan använda hårfön, plattång, färga och föna löshåret, utan att flätorna och fästet skadas. Hårförlängningen ser också väldigt naturlig och smälter ofta in bra med det egna håret. Det kan ta tid för håret och löshåret att torka vid tvätt. Det kan även fastna schamporester i flätorna som löshåret sitter fast på, så du bör skölja noga för att undvika dålig lukt. Det kan även klia lite i början.

Hårförlängning med keratinvax slingor, Nail hair extensions: Keratinvax slingor är den mest använda hårförlängningen på den svenska marknaden idag. Keratinvax slingor, även kallat Nailhair Extensions, är förlimmade slingor med keratin på. Keratin slingorna fästets i ditt eget hår med hjälp av en värmetång.

Fördelar och nackdelar med keratinvax slingor / Nail hair: Denna hårförlängningsmetod är väldigt luftig, vilket gör att det är enkelt att göra olika frisyrer. Denna metod kan göras på i stort sett alla hårtyper förutom krulligt afrikanskt hår. Om förlängningen inte tas hand om väl, kan håret lätt trassla sig och tova ihop sig. Man kan då tappa slingor och detta kan då bli väldigt slitsamt för håret. Detta kan hända oavsett löshårets kvalitet. Man måste vara försiktig med att använda värme för nära fästena, då keratinet kan smälta.

LA Weave / Trnnz SAMMANFATTNING: Vad rekommenderar vi till vem? Vilken hårförlängning är bäst? -Vilken hårförlängning som är bäst beror på många faktorer, hur mycket hår man vill ha, hur långt det egna håret är, vilken textur man har på håret och hårfärg. : Skillnaderna mellan sy in, keratin och tape hårförlängnings metod
Visa hela svaret

Måste man föna Hairtalk?

Vanliga frågor – Hur gör jag som frisör för att beställa hairtalk? För att beställa hos oss behöver du ha gått vår utbildning och ha ett registrerat konto. Jag har ett konto hos er, men kan inte logga in? Klicka i glömt lösenord och kolla i skräpposten för återställningslänk.

 1. Hur beställer jag som privatperson? Via webbshopen kan du köpa Lanai Blo hårfön, Hairtalks hårvårdsprodukter, Hairband och Top of the head.
 2. Övriga varor är endast för professionellt bruk.
 3. Hur sköter jag om min hairtalk hårförlägning? Haircare Broshyr att ladda ner här Blond Broshyr att ladda ner här Hairband / Top of the head Hairwardrobe Broshyr ladda ner här Hur blir jag återförsäljare av Hairtalk? Ansök här Hur vet jag vilken färg jag ska ha? Kontakta din närmsta Hairtalkstylist ( hitta salong ) så hjälper denne dig med en konsultation, eller skicka in en gratis konsultation här,

Jag vill reklamera mitt hår, hur gör jag? Alla reklamationer måste gå via den salong du köpt håret ifrån.Kontakta din frisör så hjälper denne dig vidare. Hittar du inte svaret på din fråga? kontakta kundtjänst via email här. Kan jag testa ett Hairband hos en Hairtalk stylist? Ja! Alla våra Hairtalk stylister har tillgång till att beställa ett test-hairband från oss! Är Weft mer skonsamt mot håret än tejp? Båda metoderna är skonsamma mot ditt hår.

 • De olika metoderna finns för att de är anpassade efter vilken typ av livsstil du har och vilken hårtyp.
 • Måste man föna håret med Weft? Vi rekommenderar att man alltid fönar håret efter tvätt! Mitt Hairband Snöre har gått sönder, kan jag köpa nytt? I ditt paket med Hairband får du med ett extra snöre.

Om man använt det kan man köpa en fiskelina. Innehåller hairtalks produkter parabener? Ingen av produkterna innehåller parabener. Innehåller någon av hairtalksprodukter parfym? Alla Hairtalk-produkter innehåller parfym. Innehåller hairtalk produkter sulfater? Alla Hairtalk schampon innehåller sulfater.
Visa hela svaret

Kan man ha uppsatt hår med Hairtalk?

Hairtalk i uppsatt hår – steg för steg – Så här gör du för att få en snygg frisyr med Hairtalk i uppsatt hår – steg för steg.

Berätta för din frisör vid isättning hur du brukar ha ditt hår. Frisören kan anpassa fästena om du brukar ha uppsatt hår och på så sätt ge dig de bästa förutsättningarna för ett snyggt resultat med Hairtalk i uppsatt hår. Borsta igenom håret samt spraya med Hairtalks Conditioner för en extra fuktboost och antistatisk effekt. Luta huvudet bakåt och dra försiktigt dina fingrar genom håret så att fästena vänds uppåt. Var försiktig så att du inte skadar fästena. Håll upp håret och använd en löshårsborste eller en utredningsborste för dölja fästena med ditt eget hår. Var försiktig när du kammar över ditt eget hår och låt håret täcka så mycket av fästena som möjligt. Trä sedan på en hårsnodd. Avsluta med Treatment fluid i topparna på hästsvansen för en extra glansig finish.

Visa hela svaret

Kan man låta Hairtalk självtorka?

En hårförlängning håller ca 1,5-3 månader. Det beror helt på hur du sköter den. Vissa hår är mer “glatta” & fästena kan lossna tidigare än normalt. Du kommer ändå få håravlossning & tappa en & annan slinga. Så bli inte förskräckt om du tappar hår. Det brukar stabilisera sig efter ca 2 veckor.

Hårförlängning är en lyx det blir tusentals kronor under ett år, man ska inte låta en hårförlängning sitta i för länge. Du tappar ca 100 hårstrån per dag, även där fästena sitter. Håret kan tova sig & det tar mycket längre tid för frisören att lossa fästena då. När ditt eget hår har vuxit ca 3 cm är det dags att flytta upp fästena.

Hur ska man sköta håret? För bästa resultat & hållbarhet Använd en så kallad igelkottsborste med fasta raka strån. Börja borsta i topparna & håll i håret ovanför, borsta håret försiktigt över fästena. Det bildas inga tovor närmast hårbotten om du borstar igenom håret där också varje dag.

OBS! Du tappar eget hår hela tiden & kan med tiden dra bort överflödigt hår som har lossnat för att undvika tovbildning. Fläta håret på natten eller använd en glatt kudde. Tvätta håret högst 2 gånger per vecka. Du kan tvätta ditt eget hår på hjässan om du skyddar löshåret. Låt håret självtorka, föna så lite som möjligt.

Använd inte plattång eller locktång på blött hår. Vad är keratinvax? Keratin är ett material som finns naturligt i håret, det finns olika keratin på marknaden & alla är inte lika bra. Det finns billigt keratin som man kan köpa på bla internet som håret lossnar från & löses upp i tvätt.

Vi använder bara keratin som garanterat sitter i flera månader. Hur länge ska man vänta med hårförlängning om man har färgat? För bästa resultat och bästa hållbarhet rekommenderas att du väntar ca 2 veckor efter en färgning. Du ska inte heller tvätta håret samma dag. Det beror på att håret sväller vid tvätt.

Eftersom håret krymper efter någon dag så kommer keratinet lossna lättare om man sätter på det samma dag. Du ska inte ha i balsam innan du kommer till salongen. Syns fästena om man vill ha tofs? Det skall inte synas om man fäster slingorna på rätt sätt, däremot kan det synas om du vill ha mittbena bak & ha tex 2 flätor.
Visa hela svaret

Hur långt är 50 cm löshår?

En tumregel är att löshåret inte bör vara mer än dubbla så långt som ditt eget hår. Om ditt hår är till exempel 25 cm lång från benan ska löshåret alltså maximalt vara 50 cm.
Visa hela svaret

Vilket schampo hår du till Hairtalk?

Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket “> november 5, 2019 Emelie Johansson, känd som @hairtalkbyemelie, är Sveriges beauty lover som gjort succé i hårbranschen. Hennes passion, driv och expertis på fantastiska hårsvall får vem som helst att tråna efter ett lyxigt frisörbesök. Nu delar hon bland annat med sig av sina bästa tips för att rädda ditt torra, livlösa hösthår! Hej Emelie! Kan du inte berätta lite om dig själv? Halloj! Jag kommer ursprungligen från Örnsköldsvik med flyttade till Stockholm för fem år sedan med ambitionen att utvecklas inom mitt jobb som frisör. Tillsammans med min sambo och vår Maltipoo-valp Aston bor vi i en lägenhet i centrala Stockholm. Under mina år i huvudstaden har jag jobbat som chefstekniker på Hairtalk Extensions och hunnit med jobb på tre olika salonger! Idag jobbar jag mestadels på salongen Noc som ligger belägen på Luntmakargatan i Stockholm. Utöver detta är jag ambassadör för Biolage, jobbar för Hairtalk samtidigt som jag frilansar en hel del. Fullt upp med andra ord! Hur väcktes din passion för hår? Min mamma och hennes två systrar är båda utbildade frisörer så min mamma har egentligen försökt få mig att älska hår ända sen jag lekte med Barbie dockor. Till hennes besvikelse ville jag istället bli veterinär och kunde inte bry mig mindre om hår just då. Aldrig hade jag då kunnat gissa att det senare skulle komma att bli min livs passion! Det var först i åttonde klass som mitt intresse för hår och skönhet långsamt började att gro och i gymnasiet förstod jag att det var det här som jag skulle göra! Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket Varför blir mitt hår så torrt under höst/vinter? Det beror främst på den torra luften vi har under just höst och vinter! En annan stor fukt-bov är alla kläder och halsdukar i material som ull. Något som inte många känner till är nämligen att ull suger åt sig all fukt vi har i håret och skapar stora tovar som trasslar. Dina tre bästa tips för att motverka ett torrt och frissigt hår? 1. Använd en inpackning i håret minst 1 gång i veckan. Helst ska det vara en riktig fuktbomb. Tänk på att olika produkter passar olika hårtyper olika bra – därför kan en inpackning som är helt fantastisk på din vännina bli en flopp på dig. Det är också viktigt att tänka på vilken ordning du använder produkterna i. Schampo, inpackning och sen balsam – det är den ordningen hårtvätt skall ske för att varje produkt ska få möjlighet att fungera på bästa sätt. Många använder felaktigt inpackningen sist vilket är ett stort no-no, detta eftersom att balsamet stänger hårets fibrer vilket gör det svårt för inpackningen att komma in och verka ordentligt. Gör om, gör rätt! 2. Investera i en bra fuktkräm som du tar i efter att du tvättat håret. Min personliga favorit är “High Dive” från R+CO, finns att köpa här >>,3. Bär alltid med dig en fuktspray eller hårolja i handväskan så att du kan bättra på under dagen. Håret kan aldrig få för mycket fukt! Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket Om du bara fick välja en mirakelprodukt att använda resten av livet, vilken hade du då valt? Jag skulle aldrig kunna leva utan min hårhandduk från Aquis, finns att köpa här >>, Den är helt magisk! Förutom att den gör så att håret torkar mycket snabbare så är den också betydligt mer skonsam för håret än vad en vanlig handduk är. Många av dina kunder är kända influencers, vems hår tycker du är roligast att styla? Oj vilken svår fråga! Alla är roliga på sitt eget sätt, men Linn Herbertsson har ett helt magiskt svall som man alltid får göra magi med. Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket Vad rekommenderar du för schampoo och balsam? Det beror helt på vad man har för behov och vad man vill uppnå för resultat! På ett skandinaviskt hår så önskar vi ofta volym i botten och fukt i längderna så våga använda olika serier! Ett bra tips är att alltid välja schampoo utefter vad du önskar för resultat i din hårbotten och balsam utefter vad du önskar med dina längder. Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket Vilka är dina 3 vanligaste frågor du får om hår och vad är svaret? Vad gör man åt frissigt hår? Svaret är fukt, fukt och återigen fukt! Här gäller det att vara duktig med inpackning och andra produkter som är riktiga fuktbomber för ditt hår. Vad gör man åt torr hårbotten? Det bästa är att använda ett balanserande schampo som är snäll mot hårbotten och sedan ett serum som man tar i hårbotten efter för att ge fukt. Ett annat tips är detox-schampo eller peeling-schampo! Det är bra för hårbotten att få en bra exfoliering då och då. Vad kan man göra åt sitt tunna hår? Tunt hår lider många av, speciellt i Skandinavien. Den bästa hjälpen är bra hårtabletter som boostar, ett volymschampo och lite extra hjälp av något paket Hairtalk för att få fyllighet i håret samt lite stylinghjälp! Om du inte var frisör, vad skulle du då jobba som? Hmm då skulle jag nog mest troligt jobba som makeup artist eller produktutvecklare. Jag är besatt av produkter och deras ingredienser och det vore en dröm att få vara med i processen när de utvecklar produkter. Klicka här för att komma till Emelies Instagram och bli mer inspirerad! >>
Visa hela svaret

När kan man tvätta håret efter Hairtalk?

8 enkla steg för ett perfekt hår –

Sov alltid med en fläta eller en lös tofs. Håll i håret när du borstar längderna Borsta igenom hela håret med Hairtalkborsten före du tvättar det. Tvätta fästena noggrant Föna igenom håret noggrant när det blivit blött. Håret ska vara helt torrt innan du använder värmeverktyg Använd aldrig värmeverktyg direkt på fästena. Vårda håret genom att använd rikligt med fuktgivande Hairtalkprodukter. Flytta upp håret efter max 8 veckor.

Visa hela svaret

Kan man ha Hairtalk om man hår lockigt hår?

Hairtalk för lockigt hår – Om du har ett naturligt lockigt hår kan du beställa Hairtalk i lockigt hår. Vårt lockiga hår är permanentat och finns i 2,5 eller 3,5 mm spole samt i färgerna 1-18. Om du vill ha Hairtalks lockiga hår tar det mellan 6-12 veckor från beställning till att din frisör kan sätta i det. Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket
Visa hela svaret

Kan man träna med Hairtalk?

Hairtalk – fördelar –

Hairtalk skyddar dina egna längder mot yttre påfrestningar Vår patenterade teknik är den tunnaste på marknaden och gör att håret inte glider ur Du slipper bleka och färga – med Hairtalks färger är det enkelt att göra färgförändringar. Fästena är tunna och diskreta Det går att sätta om håret flera gånger om Du får ett naturligt resultat som är enkelt att styla för att det ska hålla länge Hairtalk sitter bekvämt och går att både sova, träna och bada med – precis som vanligt. Du får snabbt och enkelt ditt drömsvall

Visa hela svaret

Varför lossnar Hairtalk?

Vad kan göra så att Hairtalk inte lossnar? – Många är rädda att löshåret som man sätter i ska lossna. Det gäller inte bara Hairtalk utan alla löshårsmetoder. Man brukar säga att fett, svett och olja är det som gör att håret kan lossna, detta gäller även Hairtalk.

Tvätta håret noga för att lösa upp fett och smuts som bildas i hårbottenFöna fästena torra så att tejpen härdar. När tejpen är blöt är den mjuk och är man oförsiktig med det så kan tejpen glida. Tejpen är mjuk när den är blöt för att minimera slitage på håret när det egna håret är blött.Applicera inga oljor, krämer eller torrshampoo direkt på fästena.

I detta inlägget har vi pratat om produkter och hur du på bästa sätt tar hand om dina nya extensions. Men vill du läsa mer om Hairtalk så har jag ett helt inlägg om just det också! Jag heter Olivera och är frisörmästare – det högsta beviset på yrkesskicklighet. Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!
Visa hela svaret

Vilket löshår är mest skonsamt?

Hairband-metoden – Hairband-metoden är den absolut snabbaste metoden för en skonsam hårförlängning och som inte heller kräver att du besöker en frisör. Med Hairband är det enkelt att både fästa och ta ut håret på egen hand – en bra metod för dig som vill förlänga eller fylla ut håret inför en middag, fest eller annan tillställning då du vill ha extra förtjockning eller längd i håret.
Visa hela svaret

Hur ska man sova med löshår?

SKÖTSELRÅD AV LÖSHÅR Tvätta och schamponera ditt löshår sällan eftersom det kan torka ut håret. Har du satt i hårförlängning på salongen råder vi dig max tvätta håret 1-2 ggr i vecka. Till skillnad från ditt naturliga hår får inte löshår naturliga oljor från hårbotten och schamponera det mer än nödvändigt kommer att torka ut ditt löshår.

Ta försiktigt bort tovor med fingrarna. Börja med att borsta löshåret nerifrån upp Vi rekommenderar att du endast använder Swedish Naturals egna schampo och balsam för att ditt löshår ska ha längre hållbarhet. Skölj med ljummet vatten efter att använt ett schampo som du försiktigt kramar in, gnugga inte.

Gnid, skrubba eller vrid inte löshåret. Använd en bra inpackning. Lufttorka gärna håret eller använd en fön med låg värme. Vid blött hår, krama försiktigt håret med en handduk. Använd specialborste som är gjord för löshår. Borsta håret när det är torrt. Vid trassel, undvik att rycka och slita i håret eftersom det kan skapa att löshåret lossnar.

Sov inte på blött hår och sätt upp håret i en tofs eller fläta när du sover. Detta för att undvika slitage då det blir friktion mot sängkläderna. Låt ditt löshår självtorka, föna det inte torrt. (Använder du clip-on bör du ta ur dessa innan sängdags.) (Tips om du har satt i en hårförlängning på salongen) Har du satt i hårförlängning på salongen är det viktigt att du inte använder feta produkter i fästena som balsam, hårinpackning, olja eller produkter som torkar ut och sliter på håret(t ex produkter som innehåller alkohol) Vid användande av detta på fästena medför att risk för att dessa släpper eller att håret blir trassligt.

Använd endast Swedish Naturals hårolja eller glans/värmeskydd som är speciellt anpassad för löshåret. Se till att färga håret innan hårförlängningen sätts in och matcha löshåret till den nya färgen för att få bäst resultat.) Använd endast Swedish Naturals egna skötsel- och stylingprodukter och följ våra rekommendationer för längre hållbarhet.
Visa hela svaret

Vilket löshår håller längst?

Vad är hårförlängning med Nail Hair? Nail Hair är den av Rapunzels metoder med längst hållbarhet. Fästet som appliceras med hjälp av värmetång har en hållbarhet på upp till 3 månader. Det innebär att du kan sova, sporta och ha riktigt roligt med ditt nya hår under dessa månader.
Visa hela svaret

Hur långt är 50 cm löshår?

En tumregel är att löshåret inte bör vara mer än dubbla så långt som ditt eget hår. Om ditt hår är till exempel 25 cm lång från benan ska löshåret alltså maximalt vara 50 cm.
Visa hela svaret

Hur många gånger kan man använda Hairtalk?

Hur mycket kommer det att kosta och hur länge kan jag använda håret? – Det är svårt att svara exakt på utan att ha gjort en grundlig konsultation. Det beror nämligen helt på fästen, läng och mängden hår som just du behöver. Det kan även bero på vilken stil du även är ute efter! Möjligheterna är oändliga.

 1. Du kan förlänga, förtjocka, fylla ut, färgförändra? Det finns alltså många olika varianter och detta kommer din frisör att hjälpa dig med.
 2. Ett bra tips är att ta med en inspirationsbild! Och beroende på hur länge du kommer kunna använda det är upp till hur väl du tar hand om håret – om du följer skötselråden och använder våra produkter.

Hur mycket kostar Jennis Hairtalk? Vi använde 1 paket Color Melts 40cm, 2 paket PRO 40cm, 4 Mini fästen 40cm. Vårt rekommenderade utpris: 8767sek Inklusive ett stort produktpaket (shampoo, balsam, inpackning, conditioner spray, detangler spray och olja och borste) Vem kan utföra Hairtalk? När du bokar din skonsamma Hairtalk behandling kan lita på att du är i trygga händer.

Det är endast auktoriserade frisörer som har genomgått utbildning hos våra ledande Hairtalk Experter. Det gör att vi kan kvalitetssäkra våra produkter och garantera att de används på ett korrekt sätt. Hur många gånger kan jag använda Hairtalk? Du erhåller 21 veckors garanti på ditt Hairtalk hår. Hur många gånger du kan sätta om ditt hår beror på hur väl du sköter det.

Hur ofta bör jag flytta upp mina Hairtalk? Du flyttar upp ditt hår mellan 6-8 veckor hos din frisör. Var kan jag se fler förvandlingar? På vår Instagram sida, @hairtalkextensions lägger vi dagligen upp nya bilder, där kan du hitta mycket inspiration på alla typer av förvandlingar.
Visa hela svaret

Hur många gånger kan man återanvända Hairtalk?

Hur går en hårförlängning till? – Hårförlängning eller extensions som det även kallas ibland, är en metod som gör ditt hår fylligare och längre. Hos oss startar processen med en konsultation på ungefär 30 min där vi går igenom din hårförlängning. ( kostar 300 kr om man väljer att inte boka en tid efter konsultationen, men ingår om man väljer att boka ).

 • Där tittar vi tillsammans med dig vad du är ute efter.
 • Vi tittar på tex: Hårkvalitè / längd / vilken typ av löshårs fästen du vill ha ( läs nedan för dom olika metoderna ) / färger mm.
 • Allt för att du ska känna dig 100% trygg och säker på ditt val av hårförlängning.
 • När vi tillsammans har bestämt vad som passar bäst för just ditt hår och utseende så bokar vi en tid för själva insättningen.

Innan du går betalar du en deposition på halva beloppet av slutpriset. Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket Vad kostar det att sätta i Extensions/Hairtalk? Det är olika beroende på längd och tjocklek. Kontakta oss via mail eller telefon så berättar vi mer. Hur lång tid tar det att sätta i Hairtalk? Det beror på hur långt hår du har, men i regel brukar det ta ca 2-4 timmar.

 1. Hur länge håller hairtalk? Det beror på hur du sköter om det, tar du hand om det på rätt sätt så håller det i flera omsättningar.
 2. Varför Hairtalk vid hårförlängning? Hairtalk är en av de skonsammaste hårförlängningarna på marknaden.
 3. De är kända för att ha en lång hållbarhet och bra kvalitet.
 4. Samtliga hårstylister som sätter i ditt löshår är licenserade av hairtalk.

Hur sätter man fast hairtalk? Vi använder oss av tejp eller keratinvax. Hur gör man när man sätter på hairtalk med keratinvax? Vi sätter fast löshåret med hjälp av keratinvax och värmetång. Detta sitter något längre än tejp men kräver också att du sköter om det.

Det är något lättare att sätta upp håret i olika frisyrer om du är en person som gillar att ha både utsläppt, tofs och fläta. Hur gör man när man sätter på hairtalk med tejp? Vi använder en tunn och diskret tejp. Den är mjuk och du kommer inte känna av den vilket gör att du kan träna, sova och bada med håret utan att bli störd av tejpen.

De blir också väldigt platta vilket brukar underlätta för dig med lite tunnare hår. Finns Hairtalk i flera färger? Ja, tillsammans sätter vi oss ner och väljer en färg som är så lik din egen som möjligt. Behöver det göras justeringar så slingar vi det i samband med att vi tar hand om ditt hår för att de ska se så naturligt ut som möjligt.

 • Passar Hairtalk till alla? Ja, Hairtalk är till för alla.
 • Vi tillsammans hittar alltid en lösning som passar just dig.
 • An jag göra hairtalk på kort hår? Det går jättebra, vi har lite olika metoder beroende på hur kort ditt hår är.
 • Prata med oss så hjälper vi dig! Vad innebär det att göra en förtjockning med hairtalk? Med en förtjockning så lägger vi i Hairtalk som är lika långt som ditt eget hår – just för att få det tjockare.

Vi är alla olika och vissa av oss har tunnare hår än andra, då är detta ett bra alternativ om du saknar det tjocka håret. Vad innebär det att göra en förlängning med hairtalk? En förlängning är när vi sätter i löshår som är längre än ditt egna hår. Vi klipper till det så det är längden du önskar.

 • Sliter Hairtalk på håret? Hairtalk är skonsamt mot ditt hår så länge du sköter om det med rätt produkter och enligt våra instruktioner.
 • Hur ofta behöver jag gå till frisören och sätta om mitt hairtalk? Det beror på hur kort eller långt hår du har, samt hur snabbväxande ditt hår är.
 • Men i regel brukar man säga att du behöver sätta om håret efter 6-8 veckor.

Kan man få tunnt hår efter man använt Hairtalk? Så länge du tar hand om håret och sköter det enligt instruktionerna ska det inte vara något som sliter på ditt naturliga hår. Hur ska jag sköta om mitt löshår? Läs våra skötselråd längre ner på sidan. Extensions / Hårförlängning har idag blivit till en självklarhet för många, och med flera olika tekniker tillgängliga är det enkelt att hitta det som är optimalt för varje specifik kund.

 • Allt vår löshår från Hairtalk är etiskt handlat, därför kan du som kund bära håret med stolthet.
 • Hairtalks hårkvalitet är även noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden.
 • Eftersom håret inte är ytskikts behandlat håller hårkvaliteten omsättning efter omsättning.
 • Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk.

Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring? Hairtalk extensions är den skonsammaste metoden på marknaden, går att använda flera gånger, ger ett väldigt naturligt resultat. Lätt att nyansera in till samma nyans som ditt hår.

Extensions håret är av bästa kvalité och därför kan man återanvända det upp till 4 gånger, vilket blir billigare för dig som kund i längden. Man kan enkelt skapa snygga färgeffekter med hjälp av hairtalk extensions. Vissa hår som inte klarar av att tex blekas upp kan man använda sig av denna teknik för att få ljusare slingor i håret tex.

Alla kan använda hairtalk men det lämpar sig bäst på normal till finare hårkvalité. Har man ett grövre hår kan man behöva sätta i mera hår. Passar perfekt till både förlängning och förtjockning. Man kan enkelt med bara ett par fästen skapa ett tjockare och fylligare hår, behöver inte alltid vara en full förlängning. Hairtalk Hur Många Slingor I Ett Paket
Visa hela svaret

Hur länge kan man ha samma Hairtalk?

Vad har Isabella Löwengrip, Petra Tungården och Bianca Ingrosso gemensamt? Förutom att de är några av Sveriges främsta influencers då. Löshår! ELLEs skönhetsexpert har testat den växande trenden med fejkat hårsvall och tagit en närmare titt på Hairtalk.

Vilket löshår ska jag välja? Ska man tro tidigare nämnda influencers så är det Hairtalk man ska välja. Och det kan även denna skönhetsskribent skriva under på. Med Hairtalk kan du göra hela förlängningar där du gör håret längre, men du kan också välja att bara sätta i litegrann för att förtjocka ditt naturliga hår.

Sliter löshår på håret? Hairtalk har fästen med tejp som fästs på håret på ett skonsamt sätt och därför sliter det inte på ditt naturliga hår. Hairtalk togs i grunden fram för att hjälpa personer som lider av hårsjukdomar och därför måste fästena vara extra skonsamma så att det inte gör någon skada.

 1. Vad kostar en hårförlängning? Det är lite olika beroende på hur många paket med hår du sätter i.
 2. Om du bara vill göra ditt naturliga hår tjockare räcker det att använda ett eller två paket, men om du vill göra en hel förlängning rekommenderas fyra paket.
 3. Ontakta din frisör för en konsultation för att få exakta prisuppgifter.

Hairtalk är något dyrare än andra hårförlängningsmärken och det motiveras bland annat med att Hairtalk är skonsammare för håret och endast köper in etiskt handlat hår. Det sistnämnda känns jätteviktigt för att du ska kunna bära ditt hår med gott samvete! Hur länge kan löshåret sitta i? Efter ungefär 6 till 8 veckor bör du sätta om håret för att det ska hålla sig bra.

 1. Dock behöver du inte köpa nytt hår då utan du sätter bara om ditt gamla hår.
 2. Du kan göra minst tre sådana omsättningar innan du behöver köpa nytt hår.
 3. Vilka produkter bör man använda efter att man gjort en hårförlängning? Favoritämnet: Produkter! Om du väljer att göra en Hairtalk-förlängning kan du välja att köpa till märkets egna produktpaket som är anpassade till just löshår.Då får du en garanti på tre omsättningar.

Men självklart kan du använda andra produkter också. Viktigt att tänka på är bara använda balsam i längderna på håret eftersom löshåret annars kan lossna. Löshår kan också tendera att bli lite torrare än ditt vanliga hår så se till att återfukta med hårolja på längderna.

Hur tar jag hand om löshåret på bästa sätt? För att håret ska hålla sig så fint så länge som möjligt är det viktigt att tvätta fästena ordentligt när du duschar. Se till att verkligen massera under och över fästena. Schamponera alltid två gånger. För att fästena ska hålla så länge som möjligt är det också viktigt att du blåser dem torra.

Du behöver inte föna hela håret, men se i alla fall till att fästena inte är fuktiga för länge. Är det mer jobb med löshår? Både ja och nej. Själva duschprocessen tar lite längre tid, men det som är så bra med löshår är att det håller formen mycket bättre än vanligt hår.
Visa hela svaret