Dbschenker Hur Länge Ligger Paket Kvar?

0 Comments

Dbschenker Hur Länge Ligger Paket Kvar
Utlämning av paket ombud – Hur går det till?

Mottagaren aviseras Mottagaren får en avisering via sms, e-post eller brev när paketet/godset kommit fram. På avin finns all nödvändig information som din mottagare behöver för att hämta ut paketet/godset. Mottagaren legitimerar sig För att hämta ut paketet/godset behöver mottagaren uppvisa sin legitimation. Se vilka legitimationer som DB Schenker godkänner vid hämtning av paket här.

Mottagarens för- och efternamn Tänk på att skriva för- och efternamn som överensstämmer med mottagarens legitimation. Använd inga smeknamn eller förkortningar. Bud Hämtas det av annan person än mottagaren ska bådas legitimationer visas upp. Ska du skicka något till ett barn? Paket till minderåriga bör adresseras till målsman eftersom minderåriga ofta saknar legitimation.

Tid på sig att hämta paketet Har paketet levererats till något av våra ombud ligger paketet för uthämtning i 14 dagar. Hämtas paketet inte av mottagaren inom den tiden skickar vi tillbaka det till avsändaren som får lösa ut paketet mot eventuell returkostnad. För mer information läs Ansvar och villkor för den tjänst som nyttjats.

Visa hela svaret

Kan man hämta paket på Schenker?

Hämta hos ett ombud – Exempel på ombud: närbutiker, mataffärer eller bensinmackar i hela landet. Som mottagare av ombudspaket har du möjlighet att identifiera dig och hämta ut paketet med hjälp av BankID. När paketet finns att hämta hos ombudet får du en länk där du kan identifiera dig via BankID.

You might be interested:  Vikt När Man Väger Brev?

Efter identifiering skapas en QR-kod att visa upp för ombudet vid paketutlämning. Det går dessutom att skicka QR-koden till någon annan, som i sin tur kan använda koden för att hämta ut ditt paket utan att behöva visa legitimation. I annat fall behöver du visa din legitimation och det löpnummer som du fick i aviseringen.

Hämtar du för någon annan behöver du visa bådas legitimationer.
Visa hela svaret

Vad är Tidslossning?

Specialtransporter med tidslossning – Specialtransporter med tidslossning rekommenderar vi då transporten måste vara på plats på ett visst klockslag, Det kan vara till företag som har montörer eller tekniker på plats för att utföra en installation eller till mässor och andra evenemang.

  • Delego erbjuder tidslossning med leverans på ett bestämt klockslag en bestämd dag.
  • Vi har även extratjänster till våra tidslossningar, exempelvis att en truck eller en lastmaskin finns på plats för lossning när lastbilen ankommer.
  • Ibland kan det vara bra med ett par extra händer! Behöver ni hjälp med extrapersonal på plats för att lyfta och bära eller bistå med montering så ordnar vi det, ni betalar endast för de timmar ni behöver tjänsten.

Vi samarbetar med flytt- och bemanningsföretag på de flesta orter i Sverige. Delego planerar, koordinerar och ser till att allt fungerar.
Visa hela svaret

Hur skickar man paket utan att bli lurad?

Hur fungerar det? – PaysonGaranti innebär att köpesumman är låst för säljaren fram tills att köparen fått varan och godkänt den – först då överförs pengarna. Processen sker via ditt konto på Payson och är enkel för båda parter samt ser till att varken säljare eller köpare har både pengar och varan samtidigt. Kom överens med motparten om att använda Payson, sedan sköter ni resten från era konton,
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Många Gram Tobak I Ett Paket?

Måste man hämta ut Instabox samma dag?

Vi levererar snabbast i branschen. I vissa nätbutiker kan du få ditt paket levererat samma dag du handlar. Vi levererar alla dagar i veckan – för att du själv ska få välja när du vill hämta ut ditt paket.
Visa hela svaret