Vilket Paket För Att Se Os?

0 Comments

OS 2022 streams – Det är inga mindre än DiscoveryPlus som kommer hålla i sändningarna med alla vinter OS 2022 live streams. Under ett helt dygn kommer det finnas massor av live streaming att se från mästerskapet. Det är inte bara tävlingar du kan sända – utan det finns gott om analyser, höjdpunkter och repriser som du kan se.

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket. De olika paketen låser upp olika mycket av utbudet hos DiscoveryPlus. Du kan läsa mer om vilka paket som krävs för att streama OS 2022.

Det finns ungefär 5 olika paket som du kan välja mellan. Vi på Sportal tycker alltid det är enklast att streama sport på internet – istället för via din TV. Med hjälp av live streaming så kommer du nämligen att själv få friheten att välja vilka tävlingar du vill se.
Visa hela svaret

Hur får man Discovery plus gratis?

Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.
Visa hela svaret

Var kan man se OS 2022?

TV-tider till vinter-OS i Peking 2022

Igår Idag Imorgon sö 25 må 26 ti 27 on 28 to 29 fr 30 lö 31 sö 1 må 2 ti 3 on 4 to 5 fr 6 lö 7 sö 8 må 9

Discovery Networks som har rättigheterna till Vinter-OS i Peking 2022 har gjort en rejäl satsning och det kommer att vara möjligt att följa mer än någonsin från ett olympiskt spel på TV och stream. Många av de stora evenemangen kommer att sändas på Kanal 5 och Kanal 9.

 1. Utöver dessa kanaler sänder man också på kanalerna Eurosport 1 och Eurosport 2.
 2. De evenemang som inte sänds på traditionell TV har du möjligheten att streama på Discovery+ och Eurosport player där du får full täckning av OS i Peking 2022.
 3. Via Discovery+ kommer det att vara möjligt att följa varje minut av varje gren, allt från smygstarten den 2 februari och invigningen den 4 februari fram till avslutningsceremonin den 20 februari.

Det är med andra ord en hel del att hålla koll på och just därför har vi på TVmatchen släppt en speciell OS-sajt där ALLT finns samlat med alla OS TV-tider. Det är möjligt att filtrera på olika grenar och sporter. Notera att starttiderna i tablån avser när evenemanget startar, tiderna kan skilja från sändningstiden i linjär TV.
Visa hela svaret

Vad kostar Discovery OS?

Discovery plus erbjudande – Discovery + har ofta kampanjer och erbjuder något man kallar “introerbjudande”, Exempelvis kan man prova Discovery plus Underhållning en månad för 39 kronor (ordinarie pris 79 kronor).
Visa hela svaret

Vilka kanaler ingår i Discovery Plus?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV- kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.
Visa hela svaret

Vilka TV kanaler går OS på?

Home of the Olympics – För att maximera OS-upplevelsen för det svenska folket har de största tävlingarna i sänts i huvudkanalen Kanal 5 som en renodlad OS-kanal dygnet runt under spelens gång. I och med avtalet med Internationella Olympiska Kommitté (IOK) som sträcker sig över OS 2018, 2020, 2022 och 2024 är discovery+ officiellt Home of The Olympics i nästan ett decennium.

Discovery Networks Sweden omfattar i Sverige tv-kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery och Animal Planet HD. Discovery Networks Sweden har en veckoräckvidd på drygt 4,2 miljoner tittare linjärt och discovery+ är med drygt 2 miljoner startade strömmar per vecka en av Sveriges snabbast växande streamingtjänster.

www.discoveryplus.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Visa hela svaret

Kan man se OS 2022 på SVT?

Find The Odd Emoji One Out | Spot The Odd Object One Out | ONLY A GENIUS CAN SOLVE THIS IN 15s!

Dagliga uppdateringar från vinter-OS i Peking Kan bara ses i Sverige Inga avsnitt finns tillgängliga just nu. Höjdpunkter och utvalda klipp från olympiska vinterpelen i Peking 2022.
Visa hela svaret

Vilka kanaler sänds OS på?

OS 2021 på TV och Stream – Vem visar vad? – Discovery Networks som har rättigheterna till sommar OS i Tokyo 2021 har gjort en rejäl satsning och det kommer att vara möjligt att följa mer än någonsin från ett olympiskt spel på TV och stream. Många av de stora eventen kommer att gå på Kanal 5 och Kanal 9.

Utöver dessa kanaler sänder man på ytterligare som Eurosport 1 och Eurosport 2. TV-sändningar och allt av eventer som inte sänds på traditionell TV kan även ses på Discovery+ och Eurosport player. På discovery+ kommer det att vara möjligt att följa varje minut av varje gren, samt smygstarten den 21 juli och invigningen den 23 juli till avslutningsceremonin den 8 augusti.

Det är med andra ord en hel del att hålla koll på och just därför har vi på TVmatchen släppt en speciell OS-sajt där ALLT finns samlat med alla OS TV-tider. Det är möjligt att filtrera på olika grenar och vi markerar även vilka sändningar som har svenskt deltagande.
Visa hela svaret

Vad kostar OS 2022?

OS i Peking 2022 kostade 74 miljarder kronor.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar C More per månad?

Skaffa C More Standard i 12 månader och spara 600 kronor –

Filmer, serier & barnunderhållning 16 TV-kanaler från TV4, C More & SVT TV4-program utan reklamavbrott Originalserier från C More Internationell reality från hayu Serier från BritBox & Walter Presents

Välj Standard 99 kr/mån *Bindningstid 12 månader. Ordinarie pris 149 kr/mån. Vill du teckna utan bindningstid? Se nedan.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Många Frimärken Behövs På Ett Paket?

Vad kostar Discovery plus per månad?

discovery+ hos Allente – Allente Vilket Paket För Att Se Os discovery+ Sport Premium ingår i för dig med tv-paket Premium! Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket. För dig som har tv-paket Premium ingår discovery+ Sport Premium utan extra kostnad.

 • Om du har tv-paket Premium med discovery + Sport Premium inkluderat
  1. Logga in på
  2. Högst upp ser du en ruta med information om att discovery+ Sport Premium ingår i tv-paket Premium. Klicka på länken i rutan. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida
  3. Aktivera ditt konto hos discovery+ genom att ange namn, mejladress och lösenord. Mejladressen och lösenordet blir dina inloggningsuppgifter till tjänsten
  4. Ladda ner appen discovery+ via eller, För att titta via datorn loggar du in på

  Om du har lagt till ett tillvalspaket från discovery + separat

  1. Logga in på
  2. Scrolla ner till abonnemangsöversikten och klicka ditt tillvalspaket från discovery+
  3. Klicka på länken under paketbeskrivningen för att aktivera. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida
  4. Ange namn, mejladress och välj ett lösenord. Mejladressen och lösenordet blir dina inloggningsuppgifter till tjänsten.
  5. Ladda ner appen discovery+ via eller, För att titta via datorn loggar du in på
 • Om du redan har ett konto direkt hos discovery+ så kan du länka ditt nya, så kallade partnerskapskonto till ditt befintliga konto. Obs! Glöm inte att du sedan behöver avsluta det abonnemang du har direkt hos discovery+. Detta sker inte automatiskt. Har du ett befintligt konto hos discovery+ som du tecknat med någon av discovery+ andra partners (t.ex. Telia, Com Hem) behöver du avsluta det abonnemanget/den delen av abonnemanget innan du kan koppla ihop ditt gamla konto hos discovery+ med ditt nya via Allente. Så gör du för att koppla ihop ett befintligt konto hos discovery+ med det nya:
  1. Följ först instruktionerna steg 1-2 ovan för aktivering
  2. När du sedan kommer till discovery+ aktiveringssida för att skapa ett konto klickar du på knappen “Jag har redan ett discovery+-konto” (på höger sida).
  3. Sedan följer du instruktionerna för att länka ihop ditt befintliga konto hos discovery+ med ditt nya via Allente genom att logga in.
  4. Glöm inte att avsluta det abonnemang du har direkt hos discovery+. Detta sker inte automatiskt.

  Vilket Paket För Att Se Os

 • Vad är discovery+? Discovery+ är en streamingtjänst som Allente erbjuder i sitt utbud. Förutsättningen är att du har tillgång till ett grundpaket, minst Bas/Basic för att kunna teckna discovery+ via Allente. Hur gör jag för att beställa och komma igång? Du beställer enklast på, men kan också ringa vår kundservice på 0770 27 27 00. Du väljer ett av discovery+ tillvalspaket; discovery+ Underhållning, discovery+ Sport eller discovery+ Sport Premium. Vill du se allt från Allsvenskan och Superettan behöver du discovery+ Sport Premium. Har du tv-paket Premium så har du redan discovery+ Sport Premium – det ingår i Premium. Det enda du behöver göra är att aktivera ditt konto. Vi beskriver ovan hur det går till. Vad innebär det att ha discovery+ via Allente? Du nyttjar tjänsten via discovery+ olika plattformar i din mobil, surfplatta och dator etc. Med discovery+ Total får du dessutom tillgång till åtta extrakanaler med Allsvenskan och Superettan direkt i din tv- box.* Har du frågor om tjänsten ska du vända dig till discovery. 
  • * Kanalerna är inte tillgängliga för dig som är fiber-tv-kund via Kalejdo.
  • Vilka discovery+-paket finns och vad är skillnaden mellan paketen?
  • discovery+ Underhållning (89 kr/mån, ingen bindningstid)  Ger dig tillgång till mer än 10 000 timmar spännande underhållning och aktuella dokumentärer, före alla andra och helt utan reklam.
  • discovery+ Sport (179 kr/mån, ingen bindningstid) 

  Ger dig tillgång till nio streamade livekanaler och ett brett utbud sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel, innebandy och mycket mer. Allt innehåll i Discovery+ Underhållning ingår självklart också i detta paket.

discovery+ Sport Premium (349 kr/mån, ingen bindningstid)  Ger dig tillgång till alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan på Discovery+, samt åtta extra tv-kanaler där du kan följa allt från Allsvenskan och Superettan direkt i din tv-box. Allt innehåll från både Discovery+ Underhållning och Live ingår självklart också i detta paket Jag har discovery+ Sport Premiumoch vill titta på discovery+ extra tv-kanaler, hur gör jag? För att få tillgång till discovery+ extra kanaler behöver du först aktivera ditt discovery+- konto och se till att din box är kopplad till internet.

Har du Allente fiber-tv eller är tidigare Viasat-kund med parabol- eller fiber-tv kan du börja titta direkt när ditt konto är aktiverat. Kanalerna finns på kanalplatserna 160-167. Kanalerna är inte tillgängliga för dig som är tv- kund via Kalejdo, Hur mycket kommer att sändas på tv-kanalerna från discovery+? Tv-kanalerna discovery+ Extra 1-8 ingår i discovery+ Sport Premium och är åtta eventbaserade kanaler som sänder alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan.

I tv-kanalerna visas inga övriga sporträttigheter. discovery+ övriga sportinnehåll sänds enbart på streamingtjänsten. Kommer man att kunna se höjdpunkter och matcherna i efterhand på discovery+? Ja, matcherna kommer att finnas kvar i 30 dagar på Discovery+ och det är även möjligt att ta del av höjdpunkter från matcherna.

 1. An man se Allsvenskan på discovery+ utomlands? Ja, så länge du har ett svenskt discovery+-konto kan du se det inom Europa enligt EU:s direktiv om portabilitet.
 2. I vilka regioner kan man inte se? För tillfället kan du bara se inom Europa.
 3. An jag spola tillbaka i matcherna på discovery+? I tv-boxen? Ja på discovery+, men inte i tv-boxen för dina discovery+ extrakanaler.

Kan man se matcherna i repris linjärt? Nej. Du kan bara se matcherna i repris via discovery+. De finns upplagda på respektive lags sida på discovery+. Kommer det finnas matchsammandrag från Allsvenskan/Superettan på discovery+? Ja, matchsammandrag kommer att finnas tillgängliga på discovery+.

Ommer jag att kunna se matcherna utan reklam på discovery+? Matcherna kommer att innehålla vissa sponsringsmeddelanden. Kommer det att finnas en tablå på discovery+ där man kan se när alla matcher sänds och vilka som möter varandra? Ja, det kommer att finnas en tablå på discovery+ där du enkelt kan se vilka matcher som sänds, och när.

Du kan också ta del av tablån för discovery+ extrakanaler i tv-guiden som du hittar på eller i din tv-box. På vilka plattformar fungerar discovery+? På kan du se alla enheter och plattformar som är kompatibla med discovery+ app. Vem kontaktar jag vid tekniska problem? Har du frågor eller tekniska problem kopplat till discovery+ tjänst (dvs deras app eller ) ska du kontakta discovery+ kundtjänst: Mail: Telefon discovery+: 010 207 88 83 Chatt disovery+: : discovery+ hos Allente – Allente
Visa hela svaret

Kan man se OS på C More?

Övriga evenemang – Vad beträffar sommar-OS i Tokyo är det Discoverys kanaler som kommer att visa detta evenemang: Kanal 5, 9, 11 och Eurosport och Eurosport 2. Vintersportintresserade kan se Världscupen, VM i alpint och längd, samt VM i skidskytte på SVT.
Visa hela svaret

Är cmore och Discovery samma?

Från och med den 20 augusti kan alla matcherna streamas på C More. Det nya utvidgade partnerskapet mellan Telia och Warner Bros Discovery innebär att C More -kunder nu kan ta del av discovery+ sändningar av Allsvenskan & Superettan. Streamingrättigheterna innefattar samtliga Discovery+ matcher.
Visa hela svaret

Vad kostar tv5?

Så streamar du dina favoriter i tv:n 27 september 2017 kl 15:57 Tips & Råd Webb-tv, playtjänster, tv online. Det handlar om tv-program som du kan se via internet – så länge du har en uppkoppling. Vilket Paket För Att Se Os Foto: Wikimedia commons/Montage Zappar du mellan kanaler utan något att se? Betalar du dyrt för långa kabel-tv-abonnemang med mängder av kanaler du aldrig tittar på? Bänka ni er alltid ett visst klockslag? I dag finns helt andra sätt att kolla på tv än att slaviskt följa tv-tablån.

Stora kanalpaket kan kosta över 400 kronor per månad och innehåller inte alltid det du själv är mest intresserad av. Fundera på vad du vill se och kolla efter vad som finns att hitta online. SVT Play är exempelvis gratis, även live. TV4 har gratis playtjänst. Botanisera, handplocka och betala för det du vill ha – utan bindningstid.

Läs också Tv-kanalerna publicerar olika mycket av sitt ordinarie tv-utbud digitalt. Det varierar hur länge programmen kan ses och vad som är gratis. Här är en genomgång av det vanliga svenska kanalutbudet: SVT Play – Gratis playtjänst med stort utbud och digitala livesändningar av tablå-tv.

Kanaler: SVT1, SVT2, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVT24. TV4 Play – Gratis playtjänst med reklam. Finns även abonnemangstjänst med större utbud och livesändningar. Kostar då 99 kr/månad. Hette förut TV4 Play Premium men ingår numera i C More Standard. Kanaler betaltjänst: TV4 reklamfritt, TV4 Sport, TV4 Komedi, Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Fakta XL, TV 4 Film, TV 4 Guld.

SVT:s livesändningar och C More film, serier, barn ingår. Läs också Viafree – Gratis playtjänst för MTG:s reklamfinansierade tv-kanaler. Kanaler: TV3, TV6, TV8, TV10, MTV och Comedy Central. Dplay – Gratis playtjänst för Discovery Networks reklamfinansierade tv-kanaler.

 • Det är kanalernas svenska tv-program som visas.
 • Finns även abonnemangstjänsten Dplay Premium med större utbud, direktsänd sport och livesändningar för 79 kr/månad.
 • Analer: Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11 – svenska tv-program.
 • Ibland visas utvalda titlar från Discovery och TLC kostnadsfritt.
 • Analer betaltjänst: Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery World, Discovery Showcase HD, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport och Eurosport 2.

Allt reklamfritt förutom livesändningar. Fler playtjänster Läs också

Netflix – Serier och film.89-139 kr/månad. HBO Nordic – Serier och film.89 kr/månad. Viaplay – Serier, film och viss sport.99 kr/månad. C More Standard – Serier, film och viss sport samt TV4-kanaler.99 kr/månad

Mer sport? Se de stora ligorna inom fotboll, hockey och andra sporter på playtjänsterna C More Premium och Viaplay Sport. Kostar cirka 350-450 kr/månad, ingen bindningstid eller uppsägningstid – du betalar i förskott 30 dagar. Eller köp enstaka matchbiljetter för 99-199 kr.

TÄNK PÅ : Att du behöver ta bort reklamblockerare (Adblocker) i webbläsaren för att kunna se reklamfinansierad webb-tv. TIPS:

webb-tv.nu ger en överblick över det gratis svenska tv-utbudet online www.oppetarkiv.se – skattkista med gamla tv-program från Sveriges Television.

Fakta: GÖR DIN VANLIGA TV SMART Chromecast

Köp en liten tv-dosa kallad Google Chromecast och koppla in den med sladd till din tv:s hdmi-utgång. Anslut till ditt trådlösa hemmanätverk. Sedan skickar du (castar) tv-program till tv:n via appar som SVT Play med din smartphone eller surfplatta som fjärrkontroll. Förutom tv-program kan du skicka videor, bilder och musik. Fungerar med Iphone, Ipad, Android-enhet och dator. Med webbläsaren Chrome på datorn kan du visa valfri sajt på din tv. Kostnad: Ca 380 kr/780 kr beroende på modell.

Apple TV

Apples motsvarighet till Chromecast heter Apple TV. Du kopplar enheten till din tv och ser sedan på program direkt via appar. Det finns fjärrkontroll men det går också att strömma media med din Iphone/Ipad/Mac via Airplay – Apples trådlösa överföringssystem. Kostnad: Ca 1 500 kr för nya Apple TV.

Sladd från datorn

Sätt datorn bredvid tv:n och koppla ihop med passande sladd/ar. Beroende på hur ny tv och dator du har behövs olika sladdar och olika inställningar. Ibland behövs separata för ljud och bild. Med moderna digitala standarden hdmi behövs oftast bara en sladd. Googla “koppla dator till tv” för guider. Kostnad: Gratis till ett par hundralappar. eller köp en smart-tv En smart-tv är direktkopplad mot internet. Användarvänlighet och apputbud varierar mellan olika tillverkare. En del använder operativsystemet Android med inbyggt Google Cast-stöd (Android TV). Då kan du även strömma innehåll till tv:n precis som med mobilen eller surfplattan. (En del nya smart-tv tar inte in SVT-Play – fråga säljaren.)

Fakta: Eller skippa tv:n helt och titta i,

DATORN: Kolla på tv direkt på datorn via din webbläsare eller via appar. Surfa in på dina favorit-tv-kanaler och botanisera. Se utbud i ruta bredvid. SURFPLATTAN: Lätt och smidigt att ta med och lite större skärm än mobilen. Perfekt för tv-tittande i stugan, husvagnen, sängen, på resan. (Fast utomlands begränsas utbudet på grund av rättigheter.) MOBILEN: Ingen storskärm precis, men alltid till hands. Med din smartphone kan du se på tv precis var du vill. Använd wifi när du kan om du inte har fri surf – rörlig bild drar mycket surf.

MISSA INGET FRÅN HEM & HYRA. för att följa oss på Facebook. Läs också : Så streamar du dina favoriter i tv:n
Visa hela svaret

Hur mycket kostar Discovery plus i månaden?

discovery+ hos Allente – Allente Vilket Paket För Att Se Os discovery+ Sport Premium ingår i för dig med tv-paket Premium! Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket. För dig som har tv-paket Premium ingår discovery+ Sport Premium utan extra kostnad.

 • Om du har tv-paket Premium med discovery + Sport Premium inkluderat
  1. Logga in på
  2. Högst upp ser du en ruta med information om att discovery+ Sport Premium ingår i tv-paket Premium. Klicka på länken i rutan. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida
  3. Aktivera ditt konto hos discovery+ genom att ange namn, mejladress och lösenord. Mejladressen och lösenordet blir dina inloggningsuppgifter till tjänsten
  4. Ladda ner appen discovery+ via eller, För att titta via datorn loggar du in på

  Om du har lagt till ett tillvalspaket från discovery + separat

  1. Logga in på
  2. Scrolla ner till abonnemangsöversikten och klicka ditt tillvalspaket från discovery+
  3. Klicka på länken under paketbeskrivningen för att aktivera. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida
  4. Ange namn, mejladress och välj ett lösenord. Mejladressen och lösenordet blir dina inloggningsuppgifter till tjänsten.
  5. Ladda ner appen discovery+ via eller, För att titta via datorn loggar du in på
 • Om du redan har ett konto direkt hos discovery+ så kan du länka ditt nya, så kallade partnerskapskonto till ditt befintliga konto. Obs! Glöm inte att du sedan behöver avsluta det abonnemang du har direkt hos discovery+. Detta sker inte automatiskt. Har du ett befintligt konto hos discovery+ som du tecknat med någon av discovery+ andra partners (t.ex. Telia, Com Hem) behöver du avsluta det abonnemanget/den delen av abonnemanget innan du kan koppla ihop ditt gamla konto hos discovery+ med ditt nya via Allente. Så gör du för att koppla ihop ett befintligt konto hos discovery+ med det nya:
  1. Följ först instruktionerna steg 1-2 ovan för aktivering
  2. När du sedan kommer till discovery+ aktiveringssida för att skapa ett konto klickar du på knappen “Jag har redan ett discovery+-konto” (på höger sida).
  3. Sedan följer du instruktionerna för att länka ihop ditt befintliga konto hos discovery+ med ditt nya via Allente genom att logga in.
  4. Glöm inte att avsluta det abonnemang du har direkt hos discovery+. Detta sker inte automatiskt.

  Vilket Paket För Att Se Os

 • Vad är discovery+? Discovery+ är en streamingtjänst som Allente erbjuder i sitt utbud. Förutsättningen är att du har tillgång till ett grundpaket, minst Bas/Basic för att kunna teckna discovery+ via Allente. Hur gör jag för att beställa och komma igång? Du beställer enklast på, men kan också ringa vår kundservice på 0770 27 27 00. Du väljer ett av discovery+ tillvalspaket; discovery+ Underhållning, discovery+ Sport eller discovery+ Sport Premium. Vill du se allt från Allsvenskan och Superettan behöver du discovery+ Sport Premium. Har du tv-paket Premium så har du redan discovery+ Sport Premium – det ingår i Premium. Det enda du behöver göra är att aktivera ditt konto. Vi beskriver ovan hur det går till. Vad innebär det att ha discovery+ via Allente? Du nyttjar tjänsten via discovery+ olika plattformar i din mobil, surfplatta och dator etc. Med discovery+ Total får du dessutom tillgång till åtta extrakanaler med Allsvenskan och Superettan direkt i din tv- box.* Har du frågor om tjänsten ska du vända dig till discovery. 
  • * Kanalerna är inte tillgängliga för dig som är fiber-tv-kund via Kalejdo.
  • Vilka discovery+-paket finns och vad är skillnaden mellan paketen?
  • discovery+ Underhållning (89 kr/mån, ingen bindningstid)  Ger dig tillgång till mer än 10 000 timmar spännande underhållning och aktuella dokumentärer, före alla andra och helt utan reklam.
  • discovery+ Sport (179 kr/mån, ingen bindningstid) 

  Ger dig tillgång till nio streamade livekanaler och ett brett utbud sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel, innebandy och mycket mer. Allt innehåll i Discovery+ Underhållning ingår självklart också i detta paket.

discovery+ Sport Premium (349 kr/mån, ingen bindningstid)  Ger dig tillgång till alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan på Discovery+, samt åtta extra tv-kanaler där du kan följa allt från Allsvenskan och Superettan direkt i din tv-box. Allt innehåll från både Discovery+ Underhållning och Live ingår självklart också i detta paket Jag har discovery+ Sport Premiumoch vill titta på discovery+ extra tv-kanaler, hur gör jag? För att få tillgång till discovery+ extra kanaler behöver du först aktivera ditt discovery+- konto och se till att din box är kopplad till internet.

 • Har du Allente fiber-tv eller är tidigare Viasat-kund med parabol- eller fiber-tv kan du börja titta direkt när ditt konto är aktiverat.
 • Analerna finns på kanalplatserna 160-167.
 • Analerna är inte tillgängliga för dig som är tv- kund via Kalejdo,
 • Hur mycket kommer att sändas på tv-kanalerna från discovery+? Tv-kanalerna discovery+ Extra 1-8 ingår i discovery+ Sport Premium och är åtta eventbaserade kanaler som sänder alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan.

I tv-kanalerna visas inga övriga sporträttigheter. discovery+ övriga sportinnehåll sänds enbart på streamingtjänsten. Kommer man att kunna se höjdpunkter och matcherna i efterhand på discovery+? Ja, matcherna kommer att finnas kvar i 30 dagar på Discovery+ och det är även möjligt att ta del av höjdpunkter från matcherna.

 1. An man se Allsvenskan på discovery+ utomlands? Ja, så länge du har ett svenskt discovery+-konto kan du se det inom Europa enligt EU:s direktiv om portabilitet.
 2. I vilka regioner kan man inte se? För tillfället kan du bara se inom Europa.
 3. An jag spola tillbaka i matcherna på discovery+? I tv-boxen? Ja på discovery+, men inte i tv-boxen för dina discovery+ extrakanaler.

Kan man se matcherna i repris linjärt? Nej. Du kan bara se matcherna i repris via discovery+. De finns upplagda på respektive lags sida på discovery+. Kommer det finnas matchsammandrag från Allsvenskan/Superettan på discovery+? Ja, matchsammandrag kommer att finnas tillgängliga på discovery+.

Ommer jag att kunna se matcherna utan reklam på discovery+? Matcherna kommer att innehålla vissa sponsringsmeddelanden. Kommer det att finnas en tablå på discovery+ där man kan se när alla matcher sänds och vilka som möter varandra? Ja, det kommer att finnas en tablå på discovery+ där du enkelt kan se vilka matcher som sänds, och när.

Du kan också ta del av tablån för discovery+ extrakanaler i tv-guiden som du hittar på eller i din tv-box. På vilka plattformar fungerar discovery+? På kan du se alla enheter och plattformar som är kompatibla med discovery+ app. Vem kontaktar jag vid tekniska problem? Har du frågor eller tekniska problem kopplat till discovery+ tjänst (dvs deras app eller ) ska du kontakta discovery+ kundtjänst: Mail: Telefon discovery+: 010 207 88 83 Chatt disovery+: : discovery+ hos Allente – Allente
Visa hela svaret

Hur kan jag se Discovery plus på tv?

Registrera ett konto genom att fylla i dina uppgifter. Din aktivering är klar! Ditt tv – eller streamingpaket är nu länkat till ditt konto från discovery+ och ditt partnerabonnemang är aktiverat. Nu kan du se innehållet via appen eller discoveryplus. se – var som helst i Sverige och i EU/ESES.
Visa hela svaret

Varför kan jag inte se Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. – Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. – Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.
Visa hela svaret