Vilket Discovery Paket För Os?

0 Comments

Home of the Olympics – För att maximera OS-upplevelsen för det svenska folket har de största tävlingarna i sänts i huvudkanalen Kanal 5 som en renodlad OS-kanal dygnet runt under spelens gång. I och med avtalet med Internationella Olympiska Kommitté (IOK) som sträcker sig över OS 2018, 2020, 2022 och 2024 är discovery+ officiellt Home of The Olympics i nästan ett decennium.

 1. Discovery Networks Sweden omfattar i Sverige tv-kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery och Animal Planet HD.
 2. Discovery Networks Sweden har en veckoräckvidd på drygt 4,2 miljoner tittare linjärt och discovery+ är med drygt 2 miljoner startade strömmar per vecka en av Sveriges snabbast växande streamingtjänster.

www.discoveryplus.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Visa hela svaret

Vilket abonnemang behövs för OS?

OS 2022 streams – Det är inga mindre än DiscoveryPlus som kommer hålla i sändningarna med alla vinter OS 2022 live streams. Under ett helt dygn kommer det finnas massor av live streaming att se från mästerskapet. Det är inte bara tävlingar du kan sända – utan det finns gott om analyser, höjdpunkter och repriser som du kan se.

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket. De olika paketen låser upp olika mycket av utbudet hos DiscoveryPlus. Du kan läsa mer om vilka paket som krävs för att streama OS 2022.

Det finns ungefär 5 olika paket som du kan välja mellan. Vi på Sportal tycker alltid det är enklast att streama sport på internet – istället för via din TV. Med hjälp av live streaming så kommer du nämligen att själv få friheten att välja vilka tävlingar du vill se.
Visa hela svaret

Vilket paket på Discovery för OS?

Discovery plus Total + C More Sport –

Kanaler och innehåll: Utöver tillgång till allt i Discovery plus Total får man tillgång till alla C Mores linjära sportkanaler. Pris per månad: 549 kronor Årsabonnemang: 399 kronor

Tips! Sök på din adress och jämför och beställ bredband så kan du spara in kostnaden för ett streamingpaket och på så sätt få Discovery plus billigare.
Visa hela svaret

Vilket Discovery plus abonnemang för OS 2022?

discovery+ hos Allente – Allente Vilket Discovery Paket För Os discovery+ Sport Premium ingår i för dig med tv-paket Premium! Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket. För dig som har tv-paket Premium ingår discovery+ Sport Premium utan extra kostnad.

 • Om du har tv-paket Premium med discovery + Sport Premium inkluderat
  1. Logga in på
  2. Högst upp ser du en ruta med information om att discovery+ Sport Premium ingår i tv-paket Premium. Klicka på länken i rutan. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida
  3. Aktivera ditt konto hos discovery+ genom att ange namn, mejladress och lösenord. Mejladressen och lösenordet blir dina inloggningsuppgifter till tjänsten
  4. Ladda ner appen discovery+ via eller, För att titta via datorn loggar du in på

  Om du har lagt till ett tillvalspaket från discovery + separat

  1. Logga in på
  2. Scrolla ner till abonnemangsöversikten och klicka ditt tillvalspaket från discovery+
  3. Klicka på länken under paketbeskrivningen för att aktivera. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida
  4. Ange namn, mejladress och välj ett lösenord. Mejladressen och lösenordet blir dina inloggningsuppgifter till tjänsten.
  5. Ladda ner appen discovery+ via eller, För att titta via datorn loggar du in på
 • Om du redan har ett konto direkt hos discovery+ så kan du länka ditt nya, så kallade partnerskapskonto till ditt befintliga konto. Obs! Glöm inte att du sedan behöver avsluta det abonnemang du har direkt hos discovery+. Detta sker inte automatiskt. Har du ett befintligt konto hos discovery+ som du tecknat med någon av discovery+ andra partners (t.ex. Telia, Com Hem) behöver du avsluta det abonnemanget/den delen av abonnemanget innan du kan koppla ihop ditt gamla konto hos discovery+ med ditt nya via Allente. Så gör du för att koppla ihop ett befintligt konto hos discovery+ med det nya:
  1. Följ först instruktionerna steg 1-2 ovan för aktivering
  2. När du sedan kommer till discovery+ aktiveringssida för att skapa ett konto klickar du på knappen “Jag har redan ett discovery+-konto” (på höger sida).
  3. Sedan följer du instruktionerna för att länka ihop ditt befintliga konto hos discovery+ med ditt nya via Allente genom att logga in.
  4. Glöm inte att avsluta det abonnemang du har direkt hos discovery+. Detta sker inte automatiskt.

  Vilket Discovery Paket För Os

 • Vad är discovery+? Discovery+ är en streamingtjänst som Allente erbjuder i sitt utbud. Förutsättningen är att du har tillgång till ett grundpaket, minst Bas/Basic för att kunna teckna discovery+ via Allente. Hur gör jag för att beställa och komma igång? Du beställer enklast på, men kan också ringa vår kundservice på 0770 27 27 00. Du väljer ett av discovery+ tillvalspaket; discovery+ Underhållning, discovery+ Sport eller discovery+ Sport Premium. Vill du se allt från Allsvenskan och Superettan behöver du discovery+ Sport Premium. Har du tv-paket Premium så har du redan discovery+ Sport Premium – det ingår i Premium. Det enda du behöver göra är att aktivera ditt konto. Vi beskriver ovan hur det går till. Vad innebär det att ha discovery+ via Allente? Du nyttjar tjänsten via discovery+ olika plattformar i din mobil, surfplatta och dator etc. Med discovery+ Total får du dessutom tillgång till åtta extrakanaler med Allsvenskan och Superettan direkt i din tv- box.* Har du frågor om tjänsten ska du vända dig till discovery. 
  • * Kanalerna är inte tillgängliga för dig som är fiber-tv-kund via Kalejdo.
  • Vilka discovery+-paket finns och vad är skillnaden mellan paketen?
  • discovery+ Underhållning (89 kr/mån, ingen bindningstid)  Ger dig tillgång till mer än 10 000 timmar spännande underhållning och aktuella dokumentärer, före alla andra och helt utan reklam.
  • discovery+ Sport (179 kr/mån, ingen bindningstid) 

  Ger dig tillgång till nio streamade livekanaler och ett brett utbud sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel, innebandy och mycket mer. Allt innehåll i Discovery+ Underhållning ingår självklart också i detta paket.

discovery+ Sport Premium (349 kr/mån, ingen bindningstid)  Ger dig tillgång till alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan på Discovery+, samt åtta extra tv-kanaler där du kan följa allt från Allsvenskan och Superettan direkt i din tv-box. Allt innehåll från både Discovery+ Underhållning och Live ingår självklart också i detta paket Jag har discovery+ Sport Premiumoch vill titta på discovery+ extra tv-kanaler, hur gör jag? För att få tillgång till discovery+ extra kanaler behöver du först aktivera ditt discovery+- konto och se till att din box är kopplad till internet.

Har du Allente fiber-tv eller är tidigare Viasat-kund med parabol- eller fiber-tv kan du börja titta direkt när ditt konto är aktiverat. Kanalerna finns på kanalplatserna 160-167. Kanalerna är inte tillgängliga för dig som är tv- kund via Kalejdo, Hur mycket kommer att sändas på tv-kanalerna från discovery+? Tv-kanalerna discovery+ Extra 1-8 ingår i discovery+ Sport Premium och är åtta eventbaserade kanaler som sänder alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan.

I tv-kanalerna visas inga övriga sporträttigheter. discovery+ övriga sportinnehåll sänds enbart på streamingtjänsten. Kommer man att kunna se höjdpunkter och matcherna i efterhand på discovery+? Ja, matcherna kommer att finnas kvar i 30 dagar på Discovery+ och det är även möjligt att ta del av höjdpunkter från matcherna.

 1. An man se Allsvenskan på discovery+ utomlands? Ja, så länge du har ett svenskt discovery+-konto kan du se det inom Europa enligt EU:s direktiv om portabilitet.
 2. I vilka regioner kan man inte se? För tillfället kan du bara se inom Europa.
 3. An jag spola tillbaka i matcherna på discovery+? I tv-boxen? Ja på discovery+, men inte i tv-boxen för dina discovery+ extrakanaler.

Kan man se matcherna i repris linjärt? Nej. Du kan bara se matcherna i repris via discovery+. De finns upplagda på respektive lags sida på discovery+. Kommer det finnas matchsammandrag från Allsvenskan/Superettan på discovery+? Ja, matchsammandrag kommer att finnas tillgängliga på discovery+.

Kommer jag att kunna se matcherna utan reklam på discovery+? Matcherna kommer att innehålla vissa sponsringsmeddelanden. Kommer det att finnas en tablå på discovery+ där man kan se när alla matcher sänds och vilka som möter varandra? Ja, det kommer att finnas en tablå på discovery+ där du enkelt kan se vilka matcher som sänds, och när.

Du kan också ta del av tablån för discovery+ extrakanaler i tv-guiden som du hittar på eller i din tv-box. På vilka plattformar fungerar discovery+? På kan du se alla enheter och plattformar som är kompatibla med discovery+ app. Vem kontaktar jag vid tekniska problem? Har du frågor eller tekniska problem kopplat till discovery+ tjänst (dvs deras app eller ) ska du kontakta discovery+ kundtjänst: Mail: Telefon discovery+: 010 207 88 83 Chatt disovery+: : discovery+ hos Allente – Allente
Visa hela svaret

Vad är skillnaden på Discovery och Discovery Plus?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.
Visa hela svaret

Vilka Tvkanaler visar OS?

Home of the Olympics – För att maximera OS-upplevelsen för det svenska folket har de största tävlingarna i sänts i huvudkanalen Kanal 5 som en renodlad OS-kanal dygnet runt under spelens gång. I och med avtalet med Internationella Olympiska Kommitté (IOK) som sträcker sig över OS 2018, 2020, 2022 och 2024 är discovery+ officiellt Home of The Olympics i nästan ett decennium.

 • Discovery Networks Sweden omfattar i Sverige tv-kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery och Animal Planet HD.
 • Discovery Networks Sweden har en veckoräckvidd på drygt 4,2 miljoner tittare linjärt och discovery+ är med drygt 2 miljoner startade strömmar per vecka en av Sveriges snabbast växande streamingtjänster.

www.discoveryplus.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Visa hela svaret

Var ingår Discovery Plus?

Discovery+ Extra 1-8. Kanaler som ingår. SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2.
Visa hela svaret

Kan man se OS gratis på Discovery?

Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.
Visa hela svaret

Vart kan man se OS 2022?

TV-rättigheter för kommande hockey-OS – Discovery har rättigheterna för OS 2022, i Peking. De har även haft rättigheterna för vinter-OS 2018 men också sommar-OS 2020 och 2024. Via Discoverys OS-sändningar så kan man se hela mästerskapet via Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport. Vilket Discovery Paket För Os Under tidigare år så har svensken med vana fått se Sveriges Television styra spakarna runt de Olympiska Spelen.
Visa hela svaret

Kan man se Kanal 5 gratis?

Här hittar du innehåll från tv – kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv -underhållning tillgängligt helt gratis!
Visa hela svaret

Varför kan jag inte se OS på Discovery Plus?

Tyvärr har vi inte automatiskt rättigheterna för att lägga ut alla program på discovery+, även om samma program sänds på t. ex. Kanal 5 eller Kanal 11. Det mesta av det vi sänder lägger vi även ut i efterhand, men inte allt.
Visa hela svaret

Varför kostar Discovery Plus?

Hos oss kan du se på några utvalda serier gratis med reklam, eller köpa ett av våra abonnemang som ger dig tillgång till alla program samt en reklamfri upplevelse.
Visa hela svaret

Vad är problemet med Discovery Plus?

Discovery+ avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna. Det här diagrammet visar inrapporterade problem under de senaste 24 timmarna jämfört med det vanliga antalet rapporter för ett givet klockslag. Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen.
Visa hela svaret

Hur kopplar man Discovery plus till tv?

Registrera ett konto genom att fylla i dina uppgifter. Din aktivering är klar! Ditt tv – eller streamingpaket är nu länkat till ditt konto från discovery+ och ditt partnerabonnemang är aktiverat. Nu kan du se innehållet via appen eller discoveryplus.se – var som helst i Sverige och i EU/ESES.
Visa hela svaret

Vad var Discovery plus förut?

Historik – Discovery+ inkluderar program från Kanal 5, Discovery Channel, Eurosport, Kanal 9, Kanal 11, Animal Planet, TLC och ID, Discovery+ lanserades under namnet Dplay i oktober 2015 i Norge, Finland, Danmark och Sverige och är en förkortning av Discovery Play.

I december 2020 meddelades att Dplay under januari 2021 skulle byta namn till “discovery+”, det efter att Dplay integreras i tjänsten. Discovery+ kommer att lanseras i 25 länder, på den amerikanska marknaden den 4 januari 2021. I Sverige lanserades tjänsten under det nya namnet den 5 januari 2021. I maj 2022 stod det klart att WarnerMedia, som ägs av det amerikanska telekombolaget AT&T, skulle gå ihop med Discovery Inc och bilda ett nytt bolag – Warner Bros Discovery (WBD).

I samband med förvärvet tog bolaget, som sedan tidigare driver streamingtjänsten HBO Max, över Discovery+.
Visa hela svaret

Vad ingår i mitt Allente abonnemang?

Om ditt abonnemang och ditt utbud –

Du behöver inte oroa dig, vi ser till att övergången från Canal Digital till Allente blir smidig och enkel. Du har fortsatt tillgång till samma utbud och tjänster, även om du helt nyligen har blivit kund hos Canal Digital. Det som blir nytt för dig är att vi från den 13 april nås på allente.se och BankID blir valbart som inloggningsmetod för Min sida – allente.se/minsida. När du får mail, brev och sms från oss, är OSS = ALLENTE (inkl. nytt, snyggt utseende). I dagsläget kommer det inte att ske några ändringar i ditt abonnemang, om du inte själv önskar det. Om vi genomför ändringar i framtiden kommer du att få info om detta i god tid innan. Vi gör dock ett par justeringar av hur vi benämner några av våra tv- och tillvalspaket. Detta kommer att synas på din faktura från och med maj. Baspaketet ändras till Basic, Sport ändras till Sport Standard och Finska/Danska/Norska kanaler ändras till tillvalspaket Finland/Danmark/Norge. Allente erbjuder idag tv via fiber och parabol, streamingtjänster och bredband via fiber i öppna nät. Du fortsätter med det abonnemang som du har valt hos oss, men i framtiden kommer vi också lansera nya attraktiva produkter och tjänster. Mer info kommer om detta! Du har fått dubbel information om namnbytet då tjänsterna från Allente under en tid framöver fortsatt kommer att tillhandahållas av Canal Digital AB och Viasat (VCB Sweden AB). Ingenting händer med dina abonnemang. Du kommer att fortsätta ha tillgång till det utbud som dina båda abonnemang innehåller precis som tidigare, och kan fortsätta att logga in med samma inloggningsuppgifter till Min sida och eventuella appar som ingår i dina abonnemang. Efter den 13 april finns Min sida för Canal Digital-abonnemanget på allente.se/minsida och för Viasat-abonnemanget på minsida.allente.se Du får även fortsattt två olika fakturor. Allente är avsändare för båda fakturorna men betalningsmottagare är fortfarande Canal Digital AB respektive VCB Sweden AB. Har du ytterligare frågor eller funderingar. Ta kontakt med oss via vår chatt Nej, du kommer fortsatt ha tv-signal via din nuvarande tv-box, precis som nu. Vi har precis påbörjat vår resa med Allente, vilket innebär att vi idag levererar den tekniska lösningen på olika plattformar för våra parabol- och fiber-tv kunder. Tillsvidare erbjuder vi därför våra fiber-tv och parabolkunder två olika boxar. Det är också av tekniska skäl som du som är tidigare Canal Digital-kund via parabol inte kan byta till Viasat-boxen för parabol och tvärtom. Nej du kommer fortsatt ha tillgång till samma utbud och tjänster som tidigare. Ja självklart. Om du bor på en adress där Allente kan leverera bredband via fiber kan du även skaffa bredband via oss. Om du är tidigare kund hos Canal Digital eller helt ny parabol-tv-kund hos Allente (dvs från och med 13 april) så kommer du i så fall få två olika fakturor fån oss – en för tv och en för bredband. Nej, idagsläget har du som är är tidigare kund hos Canal Digital eller helt ny parabol-tv-kund hos Allente (dvs från och med 13 april) inte någon möjlighet att teckna discovery+ som tillval men vi hoppas att det kan ändras framöver. Att utbudet ser olika ut på de olika plattformarna har både tekniska och rättighetsmässiga orsaker. I framtiden strävar vi efter att kunna erbjuda samma utbud och möjligheter till alla våra kunder. På Min sida ( allente.se/minsida ) ser du en fullständig översikt över ditt abonnemang och den utrustning du har hos oss. Här kan du också se dina fakturor och uppdatera dina kontaktuppgifter.

Visa hela svaret

Kan man se Discovery plus på tv?

Discovery+ är tillgängligt på de flesta smartphones, surfplattor, webbläsare samt Android TV, Apple TV, Fire TV, Amazon Fire Smart TV :s, Samsung Smart TV :s och LG Smart TV :s.
Visa hela svaret