Vad Kostar Ett Paket Cigaretter I London?

0 Comments

Vad Kostar Ett Paket Cigaretter I London
Vad är en kostnad för måltider (frukost/lunch/middag) i London? Vad är den genomsnittliga kostnaden för lunch i London? – I London kan du välja en måltid från många olika typer av kök. Till exempel, en måltid för två personer, på en restaurang:

Asiatisk restaurang 797 SEK (63 GBP) Kinesisk restaurang 682 SEK (54 GBP) Fransk restaurang 975 SEK (77 GBP) Italiensk restaurang 713 SEK (56 GBP) Japansk restaurang 912 SEK (72 GBP) Mexikansk restaurang 493 SEK (39 GBP)

I London, kostar en typisk snabbmatmåltid: 76 SEK (6.00 GBP) för en McMeal på McDonalds eller BurgerKing (eller liknande kombinerad måltid), och 23 SEK (1.80 GBP) för en cheeseburger. För kaffeälskare: cappuccino kaffe 41 SEK (3.20 GBP) och espresso 29 SEK (2.30 GBP),

 1. Mer information om måltidsbudget finns i vår: Rese kostnadsguide,
 2. Hur mycket kostar cigaretter i London? Cigaretter är dyrare i London än i Sverige.
 3. Genomsnittliga kostnaden för en förpackning med lokala cigaretter är 131 SEK (10 GBP),
 4. För mer kända märken så: Marlboro, L&M, Lucky Strike du måste betala om 164 SEK (13 GBP),

Hur mycket kostar vodka i London? Är alkohol billigt i London? Genomsnittliga alkohol priset i London är lägre än i Sverige. Till exempel är whisky billigare i London och kostar ungefär: 293 SEK (23 GBP), Priserna på olika typer av alkoholhaltiga drycker i London:

Captain Morgan White Rum 192 SEK (15 GBP) Seagram’s Extra Dry Gin 237 SEK (19 GBP) Johnnie Walker Red Label 293 SEK (23 GBP)

Visa hela svaret

Vad kostar cigaretter i England?

Vad är en kostnad för måltider (frukost/lunch/middag) i Storbritannien? Vad är den genomsnittliga kostnaden för lunch i Storbritannien? – I Storbritannien kan du välja en måltid från många olika typer av kök. Till exempel, en måltid för två personer, på en restaurang:

Asiatisk restaurang 262 SEK (21 GBP) Kinesisk restaurang 210 SEK (17 GBP) Fransk restaurang 346 SEK (27 GBP) Italiensk restaurang 273 SEK (22 GBP) Japansk restaurang 304 SEK (24 GBP) Mexikansk restaurang 252 SEK (20 GBP)

I Storbritannien, kostar en typisk snabbmatmåltid: 76 SEK (6.00 GBP) för en McMeal på McDonalds eller BurgerKing (eller liknande kombinerad måltid), och 23 SEK (1.80 GBP) för en cheeseburger. För kaffeälskare: cappuccino kaffe 36 SEK (2.80 GBP) och espresso 25 SEK (2.00 GBP),

 1. Mer information om måltidsbudget finns i vår: Rese kostnadsguide,
 2. Hur mycket kostar cigaretter i Storbritannien? Cigaretter är dyrare i Storbritannien än i Sverige.
 3. Genomsnittliga kostnaden för en förpackning med lokala cigaretter är 117 SEK (9.30 GBP),
 4. För mer kända märken så: Dunhill, Lucky Strike, Davidoff du måste betala om 146 SEK (12 GBP),

Hur mycket kostar vodka i Storbritannien? Är alkohol billigt i Storbritannien? Genomsnittliga alkohol priset i Storbritannien är lägre än i Sverige. Till exempel är whisky billigare i Storbritannien och kostar ungefär: 273 SEK (22 GBP), Priserna på olika typer av alkoholhaltiga drycker i Storbritannien:

Captain Morgan White Rum 179 SEK (14 GBP) Seagram’s Extra Dry Gin 221 SEK (18 GBP) Johnnie Walker Red Label 273 SEK (22 GBP)

Visa hela svaret

Vad kostar en öl på puben i London?

London inte längre dyrast på en pint Tro det eller ej. Men nu har faktiskt inte London Englands högsta ölpriser längre. Ända sedan Good Pub Guide började med sina prisundersökningar 1982 så har London varit dyrast i England. Men även om priserna gått upp i den engelska huvudstaden under det senaste året, såhar faktiskt Surrey sprungit om.

County i sydöstra England har blivit populärt att flytta till och det har skapat högre priser. I dagsläget är genomsnittspriset för en pint i Surrey 4,40 pund. I London ligger det på 4,20 pund. Billigast öl i England hittar du en Herefordshire och Yorkshire. Där kostar en pint 3,31 pund i genomsnitt. Genomsnittspriset för en pint i England ligger på 3,60 pund och det är en ökning med 13 pence under det senaste året.

Många pubar har det tufft och det stängs 21 pubar varje vecka i landet. : London inte längre dyrast på en pint
Visa hela svaret

Vad är billigt i London?

Shoppa billigt i London – Shopping i London blir sällan billigt – och några outlets som säljer förra säsongs kläder, eller varor som har små defekter, finns inte i staden. Om du är i London och letar outletshopping, får du ta tåget till exempelvis Portsmouth eller till Bicester Village Outlet Center,
Visa hela svaret

Hur är priserna i London?

Vad Kostar Ett Paket Cigaretter I London Det är ingen hemlighet att London är en dyr stad. Vissa resenärer tycker att ett besök i London ligger utanför deras prisklass. En resa till staden kan dock bli framgångsrik även på en stram budget. Vi har tagit reda på vad är billigt i London.
Visa hela svaret

Är det dyrt att handla i London?

Är det dyrt att handla i London? – Både ja och nej. I London finns dyra exklusiva varumärken, men också betydligt fler budgetmärken jämfört med Sverige. Något som också påverkar priserna är den aktuella valutakursen.
Visa hela svaret

Hur mycket pengar behöver man för en weekend i London?

Hur mycket pengar behöver jag för en veckas vistelse i London? – Om du vill tillbringa en vecka i London kommer kostnaden för din vistelse att vara:

9,100 SEK (724 GBP) -en billig vistelse i 7 dagar i London 14,000 SEK (1,100 GBP) – en budgetresa i 7 dagar i London 20,000 SEK (1,600 GBP) för en veckas bekväm vistelse i London 52,000 SEK (4,100 GBP) för en veckas lyxsemestrar i London

Visa hela svaret

Är det dyrt med taxi i London?

Åka taxi i London – det här bör du tänka på För dig som söker en bekväm resa ända fram till dörren är Londons berömda taxi, Black Cabs, rätt val. Chaufförerna är mycket kunniga vad gäller Londons gator och bekvämligheten är hög. Priset för en resa startar på £2.50.

Visste du att förare av taxi i London måste kunna Londons gator utantill innan de får lov att köra taxi? De klassiska svarta bilarna Hackneybilar och har plats för fem passagerare i baksätet. Utöver passagerarna går det alldeles utmärkt att även ta in bagaget i bilen. Har ni med er små barn till London, brukar det sällan vara ett problem för föraren att ta fram en barnstol så att även de minsta kan sitta säkert.

Observera att dessa resor inte går att betala med kort, vilket gör att du bör ha med kontanter för att kunna betala resan. Black cabs är inte möjliga att boka, utan du får helt enkelt vinka in en bil på gatan när du ser en. Du ser enkelt om den är ledig genom att den gula skylten på bilens tak är tänd och har texten For hire,
Visa hela svaret

Kan man använda sitt bankkort i London?

Betalning med kort /kontanter Gångbara betalningsmedel i exempelvis mataffärer och på restauranger är kontanter eller tyskt bankkort. Större affärer och varuhus accepterar i regel de vanligaste kreditkorten såsom VISA och MasterCard.
Visa hela svaret

Hur betalar man bäst i London?

Växla till dig pund Vad Kostar Ett Paket Cigaretter I London Storbritannien är ett modernt land och om du tänker besöka London eller nästan vilken annan stad som helst så behöver du egentligen inte växla till dig någon valuta. Du kan betala med allt med kort. I kan du vanligen betala allt med kort var du än är. Om du skall ut på den brittiska landsbygden kan det dock vara en bra ide att även ha kontanter.
Visa hela svaret

Är det billigare i London än i Sverige?

Shopping i London Visningar: 31356 Åker till i slutet av mars med två tonårsdöttrar, har redan fått en hel massa bra tips av er.Men nu undrar jag lite om shoppingen. Vad tex är billigare där än här, om det nu är så? Märkeskläder, skor och hudvård tex? Har vänner som köper converse tex i för halva priset, kan man göra sådana fynd i London? Citerat från Mellabella:Åker till London i slutet av mars med två tonårsdöttrar, har redan fått en hel massa bra tips av er.Men nu undrar jag lite om shoppingen.

Vad tex är billigare där än här, om det nu är så? Märkeskläder, skor och hudvård tex? Har vänner som köper converse tex i Usa för halva priset, kan man göra sådana fynd i London? Hur billigt det blir beror ju på valutan. Det är fortfarande lite dyrt att men vissa saker är så billiga att det ändå blir lite fyndkänsla.Ja Converse går att hitta billiga men dottern hittade faktiskt allra billigast på Gatwick en gång.

På Camden Market går det att hitta diverse märkesskor (Vans etc) men det gäller att man vet vad som är äkta och inte där (fast det brukar de ju ha stenkoll på, haha). Smink är billigt. Kolla efter kedjan Superdrug till exempel. Finns på Oxford Street, The Strand och i Camden bland annat.

Böcker om nu någon gillar sådant. 😀 Barnkläder är det ingen moms på i UK så beroende på storlek så kan de bli väldigt billiga i kedjebutikerna. Citerat från Mellabella:Åker till London i slutet av mars med två tonårsdöttrar, har redan fått en hel massa bra tips av er.Men nu undrar jag lite om shoppingen.

Vad tex är billigare där än här, om det nu är så? Märkeskläder, skor och hudvård tex? Har vänner som köper converse tex i Usa för halva priset, kan man göra sådana fynd i London? Hej! Åker till London ganska ofta och tycker att shoppingen är ganska bra, man kan fynda en hel del så länge man vet vad man vill ha och vad man vill betala.Hur billigt det blir beror ju dels på hur valutan står, men även lite på när man åker, reasäsong eller inte o.s.v.

 • Dock finns det ofta bra erbjudanden, i mycket större utsträckning än här hemma.T.ex.
 • House of Fraser brukar ha bra erbjudanden, och de har flertalet av de större märkena och en gedigen kosmetika-avdelning.
 • Märkeskläder, beror helt på vilka märken man är ute efter, men de stora märkena är väldigt sällan så billiga som i USA.
You might be interested:  Hur Mycket Kostar Ett Paket Cigaretter 2017?

Man kan dock hitta brittiska märken med fin kvalitet till bra priser. Skor är det ungefär samma sak med med sneakers kan man fynda ibland bl.a. på Sports Direct eller Lillywhites. Makeup och hudvård beror lite på vad man är ute efter. Billig kosmetik finns det massor av på bl.a.

 1. Superdrug som nämns ovan, men vill man ha bra kvalitet till riktigt bra pris rekommenderar jag KIKO.
 2. Dyrare märken är inte jättebilligt, men oftast lite billigare än här hemma.
 3. Har man favoritmärke vad gäller hudvård så ska man inte glömma att kolla om på flygplatsen, där kan man ofta köpa till förmånliga priser om man köper mer än en produkt.

Citerat från Lallarebecca: Citerat från Mellabella: Hej! Hur billigt det blir beror ju dels på hur valutan står, men även lite på när man åker, reasäsong eller inte o.s.v. Dock finns det ofta bra erbjudanden, i mycket större utsträckning än här hemma.T.ex.

 • House of Fraser brukar ha bra erbjudanden, och de har flertalet av de större märkena och en gedigen kosmetika-avdelning.
 • Märkeskläder, beror helt på vilka märken man är ute efter, men de stora märkena är väldigt sällan så billiga som i USA.
 • Man kan dock hitta brittiska märken med fin kvalitet till bra priser.

Skor är det ungefär samma sak med med sneakers kan man fynda ibland bl.a. på Sports Direct eller Lillywhites. Makeup och hudvård beror lite på vad man är ute efter. Billig kosmetik finns det massor av på bl.a. Superdrug som nämns ovan, men vill man ha bra kvalitet till riktigt bra pris rekommenderar jag KIKO.

 • Dyrare märken är inte jättebilligt, men oftast lite billigare än här hemma.
 • Har man favoritmärke vad gäller hudvård så ska man inte glömma att kolla om på flygplatsen, där kan man ofta köpa till förmånliga priser om man köper mer än en produkt.
 • Haha, ja jag svarade mest med tonårsdöttrarna i fokus.
 • Min tonåring går inte in på House of Fraser för där är det generellt för dyrt för henne med sitt studiebidrag om inte jag bjuder på något.

Hon går dit det känns som om hon får mest för pengarna och har Inga dyra märken hemma än. 🙂 Sports Direct har också skor ja (de äger Lillywhites på Piccadilly Circus nuförtiden så det är samma sak) och likaså träningskläder. Ägaren där har snart dammsugit marknaden och köpt in alla kända sportmärken.

 • Han har inte världsbäst rykte som arbetsgivare heller just nu ser jag i media men det har blivit många fotbollsskor där genom tiderna för oss innan det blev lättare att köpa billiga sportartiklar i Sverige.
 • Hej Mellabella igen, priserna på märkeskläder, särskilt converse skor har gått upp rejält under de 2 sista åren samtidigt som punden har varit rekorddyr.

Converse skor kostar från 47 pund i ordinarie pris nu i skoraffärerna på oxfordstreet. Det är tyvärr samma ordinarie pris som i Sverige. Har själv köpt dessa skor till ordinarie pris för 3-5 år sedan för 60 % av det svenska priset när punden låg på drygt 10 kr.

Det finns ju populära märken så som A&F(abercrombie and fitch) (älglogotype bland annat) som ligger på en liten tvärgata från Regentstreet i höjd med Mangoaffären, ett billigare märke från, A&F kläder går inte att köpa i Sverige och är ett Newyork märke med en livsstil. Harrods och Selfridges har märkeskläder, alla möjliga.

Hollister har en butik på Regentstreet (nedre delen av gatan) och Westfieldköpcentrat i Stratford zon 3. Populärt ungdomsmärke från, På Carnaby street en liten smal parallellgata till Regentstreet ligger mga märkes jeansaffärer bl aPrimark finns också, mkt billiga kläder.Smink och parfym etc är ngt billigare än i Sverige.som sagts tidigare.

 1. Mvh Ett annat märke som brukar vara poppis är Ted Baker, de har en Flagship store på Regents Street men finns även bl.a.
 2. I Covent Garden och Westfield.
 3. Primark brukar vara toppen bland ungdomar, jag föredrar den på Oxford Street nära Tottenham Court Rd.
 4. Även Topshop har en hel del som inte finns på Topshop här i Sverige, och priserna är inte så höga.

Vad gäller Abercrombie & Fitch som nämns ovan så är de inte billigare än på andra ställen, och personligen skulle jag aldrig bära deras kläder (eller låta mina barn göra det) med tanke på deras människosyn. I har de t.ex. vägrat släppa in människor som inte är “tillräckligt snygga” och i USA har deras CEO flertalet gånger uttalat sig om att överviktiga inte hör hemma i deras affärer då de får andra att må dåligt med sina fula kroppar, och anställda blev till och med uppmanade att inte ge service till personer som inte hade “rätt” look 2013/2014.

 1. OT, men jag tycker att det är värt att veta innan man köper dessa kläder.
 2. Citerat från Lallarebecca:.
 3. Vad gäller Abercrombie & Fitch som nämns ovan så är de inte billigare än på andra ställen, och personligen skulle jag aldrig bära deras kläder (eller låta mina barn göra det) med tanke på deras människosyn.

I Paris har de t.ex. vägrat släppa in människor som inte är “tillräckligt snygga” och i USA har deras CEO flertalet gånger uttalat sig om att överviktiga inte hör hemma i deras affärer då de får andra att må dåligt med sina fula kroppar, och anställda blev till och med uppmanade att inte ge service till personer som inte hade “rätt” look 2013/2014.

 1. OT, men jag tycker att det är värt att veta innan man köper dessa kläder.
 2. Ok, detta var nytt för mej.
 3. Citerat från Cattta: Hollister har en butik på Regentstreet (nedre delen av gatan) och Westfieldköpcentrat i Stratford zon 3.
 4. Populärt ungdomsmärke från kalifonien.
 5. Mvh Hollister är sällan billigare i än de är i Sverige nuförtiden.

Köpcentren Westfield i Stratford och Shepherds Bush (närmare er men utan Primark) som Cattta nämner är kul för tonåringar. Primark i Marble Arch-änden av Oxford Street sätter jag inte min fot i mer. Kläderna ligger i högar och trängseln är total. Hellre den i Tottenham Court Road änden (fast allra helst de som inte alls ligger i centrala London och som dessutom ofta har annat utbud).

Hej, Och åter igen Tack för bra tips! Ja dessa ynka dagar vi kommer vara där lär väl springa iväg haha.finns ju så mycket att göra, se och strosa/shoppa. Får i alla fall ett hum om vad vi kan tänka på och göra, det uppskattar jag verkligen. Citerat från Mellabella:Hej!Har en fråga, vad är bäst när det gäller växla till pund? Innan man åker på ett växlingskontor, ta ut på plats i bankomat? Betala med kort?Lite kontanter är väl bra att ha om man vill köpa något litet, dryck eller liknande? Hur brukar ni göra? Det beror lite på vad du har för kort skulle jag säga, men generellt så lönar det sig att ta ut i bankomat på plats/betala med kort i lokal valuta.

Vissa kortutgivare tar avgift för uttag i utlandet och/eller växlingsavgift på cirka 1.5-4%, och det kan ju göra köpen dyrare. ICA-banken har fram till 31 Mars bra villkor, och därefter skulle jag rekommendera Santander Consumer bank. 🙂 Citerat från Lallarebecca: Citerat från Mellabella:Hej!Har en fråga, vad är bäst när det gäller växla till pund? Innan man åker på ett växlingskontor, ta ut på plats i bankomat? Betala med kort?Lite kontanter är väl bra att ha om man vill köpa något litet, dryck eller liknande? Hur brukar ni göra? Det beror lite på vad du har för kort skulle jag säga, men generellt så lönar det sig att ta ut i bankomat på plats/betala med kort i lokal valuta.

Vissa kortutgivare tar avgift för uttag i utlandet och/eller växlingsavgift på cirka 1.5-4%, och det kan ju göra köpen dyrare. ICA-banken har fram till 31 Mars bra villkor, och därefter skulle jag rekommendera Santander Consumer bank. 🙂 Hej det är som Lallarebecca skriver, har du ica mastercard eller ett kort från Santander så är det inget valutapåslag, vilket annars är mellan 1,5-5 % beroende på vilket kort det är.

Själv har jag “mitt kort” från Santander och det är gratis. Jag använder alltid det när jag betalar i annan valuta. Om ni inte är så resvana så tänk på detta!!! Betala alltid med landets valuta, annars blir det “valuta påslag” 2 ggr. Kolla detta noggrant när ni betalar i London särskilt.Det är alltid bäst/billigast att betala med kort, tänk bara på att inte använda kort på restauranger och dyl, har fått spärra kortet efter att ha betalat med det på en restaurang i London.

Lämna aldrig ifrån dej kortet.Ha spärrnr tillgängligt så att ni snabbt kan ringa o spärra kortet om det skulle behövas. Ha nu så roligt i London!!!! Angående Primark rekommenderar jag att vara där när det öppnar och avsätta gott om tid! Jag har gjort riktiga kap där och de grejerna har hållt i flera år.

När jag va i London för 2,5 år sen köpte jag converse för halva priset jämfört med Sverige, hur det ser ut nu vet jag inte. Tack för svaren! Lite att tänka på då vad gäller betalningar och så. Tänker just på att barnen vill gärna betala själva med sina Visa kort, ska nog kolla om de funkar där.

 • Visa elektron.tar de avgifter om man betalar endast småsummor? Då är det ju bättre med kontanter. Hej.
 • Ska till London den 2 – 5 januari 2017.
 • Vi ska bo vid Baywater ( är det något bra område?).
 • Finns där några bra olika restauranger i där omkring? Ser ut som Heathrow är den närmsta flygplatsen och sen express till paddington.
You might be interested:  Hur Många Koppar Kaffe Per Paket Gevalia?

Tanken med resan är shopping framförallt. Vad ska man tänka, Hej! Har bokat resa i slutet av mars för mig och mina barn på 14,18 år. Jag har varit kort i London en gång, men har ingen större koll då det var en jobbresa-och jag hängde mest med då. Har begränsad budget och vill gärna få till det vi önskar med bra pris, så långt det är möjligt.

Vi, Vi ska åka till London i maj,med 2 barn 1 och 8 år. Vad finns för barn att göra? Finns de lekpaker lekland? Hört om butiken Primark, hur är de ? Finns de andra billiga butiker att handla i,tänker på barnkläder, Såg att Primark har ganska fina barnkläder oxf billigt. Vad ska vi inte missa, Tar med 13årig dottern på min första Londonresa.

Vi flyger till Standsted och bor precis vid Kings cross. Skulle vilja veta ALLT om hur vi enklast och billigast tar oss mellan flyg och hotell och runt i London samt var jag enklast bokar/köper. Vi ska se “det vanliga”, någon Harry Pottergrej (sorry,

 1. Hej! Jag ska åka till London nu i maj och undrar vart man kan shoppa billigt men ändå trendiga snygga kläder, behöver dock inte bara vara billigt, alla tips är bra! primarkt vet jag, men andra? är det någon som vet så vore jag jätte tacksam för svar!,
 2. Teresen: Hej! Vill du shoppa,
 3. Hej! Ska åka med mina 2 barn 11 och 13 år till London på shoppingresa i slutet av januari.

Vi vill bo runt Paddington, Bayswater eller i närheten till Oxford Street. Kom gärna med tips på bra boende där man har egen toalett och dusch och där frukost ingår som också är okej i pris. Tack på, En av få “gamla” bussar i trafik Lutande gubbe i lurvig mössa Pubskylt på Tottenham Court road Där delar vi med oss av massor av inspiration och heta restips. : Shopping i London
Visa hela svaret

Vad kostar en tvåa i London?

Dyrast bostäder i London, New York och Moskva | Fastighetsvärlden Undersökningsföretaget Global Property Guide har undersökt bostadspriserna och bostads- hyrorna i världen. Enligt deras undersökning är London allra dyrast med priser upp till 230000 kronor per kvadratmeter för de mest attraktiva lägena.

New York kvalar in som tvåa med priser upp till 145000 kronor. Moskva intar tredjeplatsen med toppar kring 130000 kronor per kvadratmeter. Den som vill hyra en 120 kvadratmeter stor lägenhet i de bästa lägena i London får äkna med en månadshyra på upp till 83000 kronor. De som söker en motsvarande lägenhet i Moskva eller i New York klarar sig undan med den något blygsammare månadshyran 50000 kronor.

Fastighetsvärlden Idag 2008-01-18 Skriv upp dig på våra mejllistor för att inte missa något: sammanställningar över senaste veckan, nya tjänster på FV Jobb och seminarieinformation – samtliga tjänster är Gratis, : Dyrast bostäder i London, New York och Moskva | Fastighetsvärlden
Visa hela svaret

När är det billigt att åka till London?

Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det billigaste datumet att flyga till London är den måndag 12 december 2022.
Visa hela svaret

Får man ha med sig cigaretter i handbagaget?

Cigaretter – Du kan ta med dig cigaretter i handbagaget, men kontrollera hur många cigaretter du får ta med dig till det land dit du reser. Men om du enbart tar med dig så många som du behöver för din resa, borde det inte vara några problem. Observera att du enbart får ta med en tändare per person och att du behöver bära den på dig och inte nedpackad i ditt handbagage, eftersom den utgör en brandrisk.
Visa hela svaret

I vilket land är cigaretter billigast?

Bulgarien billigast i EU – – Prisskillnader är en av de saker som man har kollat på och diskuterat. Men det är inte en helt enkel fråga med tanke på att medlemsstaterna har – inom vissa ramar – stora möjligheter att sätta sina egna skattesatser, säger Johan Westlund, rättssakkunnig på Finansdepartementet. Priset på cigaretter skiljer sig mycket åt mellan EU-länderna. Foto: Martina Holmberg / TT NYHETSBYRÅN Bulgarien, Lettland och Litauen hör till de länder som har lägst cigarettpriser. Även Danmark, Österrike och Luxemburg har låga priser om man ser till ländernas köpkraft, skriver
Visa hela svaret

Vad är billigare i England?

Shopping i London Visningar: 31356 Åker till i slutet av mars med två tonårsdöttrar, har redan fått en hel massa bra tips av er.Men nu undrar jag lite om shoppingen. Vad tex är billigare där än här, om det nu är så? Märkeskläder, skor och hudvård tex? Har vänner som köper converse tex i för halva priset, kan man göra sådana fynd i London? Citerat från Mellabella:Åker till London i slutet av mars med två tonårsdöttrar, har redan fått en hel massa bra tips av er.Men nu undrar jag lite om shoppingen.

 1. Vad tex är billigare där än här, om det nu är så? Märkeskläder, skor och hudvård tex? Har vänner som köper converse tex i Usa för halva priset, kan man göra sådana fynd i London? Hur billigt det blir beror ju på valutan.
 2. Det är fortfarande lite dyrt att men vissa saker är så billiga att det ändå blir lite fyndkänsla.Ja Converse går att hitta billiga men dottern hittade faktiskt allra billigast på Gatwick en gång.

På Camden Market går det att hitta diverse märkesskor (Vans etc) men det gäller att man vet vad som är äkta och inte där (fast det brukar de ju ha stenkoll på, haha). Smink är billigt. Kolla efter kedjan Superdrug till exempel. Finns på Oxford Street, The Strand och i Camden bland annat.

Böcker om nu någon gillar sådant. 😀 Barnkläder är det ingen moms på i UK så beroende på storlek så kan de bli väldigt billiga i kedjebutikerna. Citerat från Mellabella:Åker till London i slutet av mars med två tonårsdöttrar, har redan fått en hel massa bra tips av er.Men nu undrar jag lite om shoppingen.

Vad tex är billigare där än här, om det nu är så? Märkeskläder, skor och hudvård tex? Har vänner som köper converse tex i Usa för halva priset, kan man göra sådana fynd i London? Hej! Åker till London ganska ofta och tycker att shoppingen är ganska bra, man kan fynda en hel del så länge man vet vad man vill ha och vad man vill betala.Hur billigt det blir beror ju dels på hur valutan står, men även lite på när man åker, reasäsong eller inte o.s.v.

Dock finns det ofta bra erbjudanden, i mycket större utsträckning än här hemma.T.ex. House of Fraser brukar ha bra erbjudanden, och de har flertalet av de större märkena och en gedigen kosmetika-avdelning. Märkeskläder, beror helt på vilka märken man är ute efter, men de stora märkena är väldigt sällan så billiga som i USA.

Man kan dock hitta brittiska märken med fin kvalitet till bra priser. Skor är det ungefär samma sak med med sneakers kan man fynda ibland bl.a. på Sports Direct eller Lillywhites. Makeup och hudvård beror lite på vad man är ute efter. Billig kosmetik finns det massor av på bl.a.

 1. Superdrug som nämns ovan, men vill man ha bra kvalitet till riktigt bra pris rekommenderar jag KIKO.
 2. Dyrare märken är inte jättebilligt, men oftast lite billigare än här hemma.
 3. Har man favoritmärke vad gäller hudvård så ska man inte glömma att kolla om på flygplatsen, där kan man ofta köpa till förmånliga priser om man köper mer än en produkt.

Citerat från Lallarebecca: Citerat från Mellabella: Hej! Hur billigt det blir beror ju dels på hur valutan står, men även lite på när man åker, reasäsong eller inte o.s.v. Dock finns det ofta bra erbjudanden, i mycket större utsträckning än här hemma.T.ex.

House of Fraser brukar ha bra erbjudanden, och de har flertalet av de större märkena och en gedigen kosmetika-avdelning. Märkeskläder, beror helt på vilka märken man är ute efter, men de stora märkena är väldigt sällan så billiga som i USA. Man kan dock hitta brittiska märken med fin kvalitet till bra priser.

Skor är det ungefär samma sak med med sneakers kan man fynda ibland bl.a. på Sports Direct eller Lillywhites. Makeup och hudvård beror lite på vad man är ute efter. Billig kosmetik finns det massor av på bl.a. Superdrug som nämns ovan, men vill man ha bra kvalitet till riktigt bra pris rekommenderar jag KIKO.

 1. Dyrare märken är inte jättebilligt, men oftast lite billigare än här hemma.
 2. Har man favoritmärke vad gäller hudvård så ska man inte glömma att kolla om på flygplatsen, där kan man ofta köpa till förmånliga priser om man köper mer än en produkt.
 3. Haha, ja jag svarade mest med tonårsdöttrarna i fokus.
 4. Min tonåring går inte in på House of Fraser för där är det generellt för dyrt för henne med sitt studiebidrag om inte jag bjuder på något.

Hon går dit det känns som om hon får mest för pengarna och har Inga dyra märken hemma än. 🙂 Sports Direct har också skor ja (de äger Lillywhites på Piccadilly Circus nuförtiden så det är samma sak) och likaså träningskläder. Ägaren där har snart dammsugit marknaden och köpt in alla kända sportmärken.

 1. Han har inte världsbäst rykte som arbetsgivare heller just nu ser jag i media men det har blivit många fotbollsskor där genom tiderna för oss innan det blev lättare att köpa billiga sportartiklar i Sverige.
 2. Hej Mellabella igen, priserna på märkeskläder, särskilt converse skor har gått upp rejält under de 2 sista åren samtidigt som punden har varit rekorddyr.
You might be interested:  Säljare Exempel På Personligt Brev?

Converse skor kostar från 47 pund i ordinarie pris nu i skoraffärerna på oxfordstreet. Det är tyvärr samma ordinarie pris som i Sverige. Har själv köpt dessa skor till ordinarie pris för 3-5 år sedan för 60 % av det svenska priset när punden låg på drygt 10 kr.

 1. Det finns ju populära märken så som A&F(abercrombie and fitch) (älglogotype bland annat) som ligger på en liten tvärgata från Regentstreet i höjd med Mangoaffären, ett billigare märke från,
 2. A&F kläder går inte att köpa i Sverige och är ett Newyork märke med en livsstil.
 3. Harrods och Selfridges har märkeskläder, alla möjliga.

Hollister har en butik på Regentstreet (nedre delen av gatan) och Westfieldköpcentrat i Stratford zon 3. Populärt ungdomsmärke från, På Carnaby street en liten smal parallellgata till Regentstreet ligger mga märkes jeansaffärer bl aPrimark finns också, mkt billiga kläder.Smink och parfym etc är ngt billigare än i Sverige.som sagts tidigare.

mvh Ett annat märke som brukar vara poppis är Ted Baker, de har en Flagship store på Regents Street men finns även bl.a. i Covent Garden och Westfield. Primark brukar vara toppen bland ungdomar, jag föredrar den på Oxford Street nära Tottenham Court Rd. Även Topshop har en hel del som inte finns på Topshop här i Sverige, och priserna är inte så höga.

Vad gäller Abercrombie & Fitch som nämns ovan så är de inte billigare än på andra ställen, och personligen skulle jag aldrig bära deras kläder (eller låta mina barn göra det) med tanke på deras människosyn. I har de t.ex. vägrat släppa in människor som inte är “tillräckligt snygga” och i USA har deras CEO flertalet gånger uttalat sig om att överviktiga inte hör hemma i deras affärer då de får andra att må dåligt med sina fula kroppar, och anställda blev till och med uppmanade att inte ge service till personer som inte hade “rätt” look 2013/2014.

OT, men jag tycker att det är värt att veta innan man köper dessa kläder. Citerat från Lallarebecca:. Vad gäller Abercrombie & Fitch som nämns ovan så är de inte billigare än på andra ställen, och personligen skulle jag aldrig bära deras kläder (eller låta mina barn göra det) med tanke på deras människosyn.

I Paris har de t.ex. vägrat släppa in människor som inte är “tillräckligt snygga” och i USA har deras CEO flertalet gånger uttalat sig om att överviktiga inte hör hemma i deras affärer då de får andra att må dåligt med sina fula kroppar, och anställda blev till och med uppmanade att inte ge service till personer som inte hade “rätt” look 2013/2014.

OT, men jag tycker att det är värt att veta innan man köper dessa kläder. Ok, detta var nytt för mej. Citerat från Cattta: Hollister har en butik på Regentstreet (nedre delen av gatan) och Westfieldköpcentrat i Stratford zon 3. Populärt ungdomsmärke från kalifonien. mvh Hollister är sällan billigare i än de är i Sverige nuförtiden.

Köpcentren Westfield i Stratford och Shepherds Bush (närmare er men utan Primark) som Cattta nämner är kul för tonåringar. Primark i Marble Arch-änden av Oxford Street sätter jag inte min fot i mer. Kläderna ligger i högar och trängseln är total. Hellre den i Tottenham Court Road änden (fast allra helst de som inte alls ligger i centrala London och som dessutom ofta har annat utbud).

Hej, Och åter igen Tack för bra tips! Ja dessa ynka dagar vi kommer vara där lär väl springa iväg haha.finns ju så mycket att göra, se och strosa/shoppa. Får i alla fall ett hum om vad vi kan tänka på och göra, det uppskattar jag verkligen. Citerat från Mellabella:Hej!Har en fråga, vad är bäst när det gäller växla till pund? Innan man åker på ett växlingskontor, ta ut på plats i bankomat? Betala med kort?Lite kontanter är väl bra att ha om man vill köpa något litet, dryck eller liknande? Hur brukar ni göra? Det beror lite på vad du har för kort skulle jag säga, men generellt så lönar det sig att ta ut i bankomat på plats/betala med kort i lokal valuta.

Vissa kortutgivare tar avgift för uttag i utlandet och/eller växlingsavgift på cirka 1.5-4%, och det kan ju göra köpen dyrare. ICA-banken har fram till 31 Mars bra villkor, och därefter skulle jag rekommendera Santander Consumer bank. 🙂 Citerat från Lallarebecca: Citerat från Mellabella:Hej!Har en fråga, vad är bäst när det gäller växla till pund? Innan man åker på ett växlingskontor, ta ut på plats i bankomat? Betala med kort?Lite kontanter är väl bra att ha om man vill köpa något litet, dryck eller liknande? Hur brukar ni göra? Det beror lite på vad du har för kort skulle jag säga, men generellt så lönar det sig att ta ut i bankomat på plats/betala med kort i lokal valuta.

Vissa kortutgivare tar avgift för uttag i utlandet och/eller växlingsavgift på cirka 1.5-4%, och det kan ju göra köpen dyrare. ICA-banken har fram till 31 Mars bra villkor, och därefter skulle jag rekommendera Santander Consumer bank. 🙂 Hej det är som Lallarebecca skriver, har du ica mastercard eller ett kort från Santander så är det inget valutapåslag, vilket annars är mellan 1,5-5 % beroende på vilket kort det är.

Själv har jag “mitt kort” från Santander och det är gratis. Jag använder alltid det när jag betalar i annan valuta. Om ni inte är så resvana så tänk på detta!!! Betala alltid med landets valuta, annars blir det “valuta påslag” 2 ggr. Kolla detta noggrant när ni betalar i London särskilt.Det är alltid bäst/billigast att betala med kort, tänk bara på att inte använda kort på restauranger och dyl, har fått spärra kortet efter att ha betalat med det på en restaurang i London.

 • Lämna aldrig ifrån dej kortet.Ha spärrnr tillgängligt så att ni snabbt kan ringa o spärra kortet om det skulle behövas.
 • Ha nu så roligt i London!!!! Angående Primark rekommenderar jag att vara där när det öppnar och avsätta gott om tid! Jag har gjort riktiga kap där och de grejerna har hållt i flera år.

När jag va i London för 2,5 år sen köpte jag converse för halva priset jämfört med Sverige, hur det ser ut nu vet jag inte. Tack för svaren! Lite att tänka på då vad gäller betalningar och så. Tänker just på att barnen vill gärna betala själva med sina Visa kort, ska nog kolla om de funkar där.

 1. Visa elektron.tar de avgifter om man betalar endast småsummor? Då är det ju bättre med kontanter. Hej.
 2. Ska till London den 2 – 5 januari 2017.
 3. Vi ska bo vid Baywater ( är det något bra område?).
 4. Finns där några bra olika restauranger i där omkring? Ser ut som Heathrow är den närmsta flygplatsen och sen express till paddington.

Tanken med resan är shopping framförallt. Vad ska man tänka, Hej! Har bokat resa i slutet av mars för mig och mina barn på 14,18 år. Jag har varit kort i London en gång, men har ingen större koll då det var en jobbresa-och jag hängde mest med då. Har begränsad budget och vill gärna få till det vi önskar med bra pris, så långt det är möjligt.

 • Vi, Vi ska åka till London i maj,med 2 barn 1 och 8 år.
 • Vad finns för barn att göra? Finns de lekpaker lekland? Hört om butiken Primark, hur är de ? Finns de andra billiga butiker att handla i,tänker på barnkläder,
 • Såg att Primark har ganska fina barnkläder oxf billigt.
 • Vad ska vi inte missa,
 • Tar med 13årig dottern på min första Londonresa.

Vi flyger till Standsted och bor precis vid Kings cross. Skulle vilja veta ALLT om hur vi enklast och billigast tar oss mellan flyg och hotell och runt i London samt var jag enklast bokar/köper. Vi ska se “det vanliga”, någon Harry Pottergrej (sorry,

 1. Hej! Jag ska åka till London nu i maj och undrar vart man kan shoppa billigt men ändå trendiga snygga kläder, behöver dock inte bara vara billigt, alla tips är bra! primarkt vet jag, men andra? är det någon som vet så vore jag jätte tacksam för svar!,
 2. Teresen: Hej! Vill du shoppa,
 3. Hej! Ska åka med mina 2 barn 11 och 13 år till London på shoppingresa i slutet av januari.

Vi vill bo runt Paddington, Bayswater eller i närheten till Oxford Street. Kom gärna med tips på bra boende där man har egen toalett och dusch och där frukost ingår som också är okej i pris. Tack på, En av få “gamla” bussar i trafik Lutande gubbe i lurvig mössa Pubskylt på Tottenham Court road Där delar vi med oss av massor av inspiration och heta restips. : Shopping i London
Visa hela svaret

Hur många cigaretter får man ta med till England?

Skicka snus till England – Det går att skicka snus till England som en gåva, men det kan tillkomma extra avgifter. Gåvor av tobaksprodukter får inte överstiga ett värde på 39 pund, och det finns även specifika gränser gällande kvantitet. Det framgår dock inte på Storbritanniens regerings hemsida hur mycket det är för just snus.
Visa hela svaret