Vad Är Försändelse Id Postnord?

0 Comments

Vad Är Försändelse Id Postnord
Avisering – så här fungerar det! Vad Är Försändelse Id Postnord Avisering via sms, notis i app, mejl eller brev är ett sätt att meddela dig som mottagare att ett brev eller paket finns att hämta, är på väg eller kommer att levereras. När du hämtar ditt brev eller paket ska du uppge den fyrsiffriga koden i ditt SMS eller ditt försändelse-ID som du har fått i mejl- eller brevavin, alternativt klicka upp detaljvyn på din leverans i appen och legitimera dig digitalt med BankID för att få fram en streckkod som skannas.

Sms-avisering – ​du får din avi direkt i mobilen. App-avisering* – du får en notis direkt i PostNord app. Mejlavisering – du får din avi via mejl. Brevavisering – du får en avi i din postlåda.

*Kräver att mottagaren laddat ner PostNord app, registrerat sig och valt att ta emot notiser när leveransen finns att hämta.
Visa hela svaret

Hur hittar jag mitt försändelse-ID?

Du hittar försändelse – ID (Tracking Number) för ditt paket längst ned i ditt leveransbesked. Om du har fått flera leveransbesked, kan det röra sig om en delleverans, och då har du flera försändelse – ID längst ned i det senaste leveransbeskedet.
Visa hela svaret

Vad är en försändelse-ID?

Ett spårningsnummer är en unik referenskod – Ett spårningsnummer är precis som ett ordernummer en unik referenskod eller ID-kod för paket. Det kan även kallas sändnings-ID. Spårningsnummer kan användas av avsändare och mottagare för att spåra en försändelses väg från det att den lämnar leverantören tills dess att den anländer till den slutliga destinationen. Läs även: När kommer posten?
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Returnerar Man Ett Brev?

Har ingen försändelse-ID?

Om du har beställt före 16:00 på en vardag, skickar vi din order samma dag! Ditt paket bör anlända inom 2 – 4 arbetsdagar. Se efter i ditt mail med leveransbekräftelsen, om du har fått ett försändelse-id (spårningsnummer) för din leverans. Om du fått ett sådant, läs mer på Hur fungerar Spårning för att se var ditt paket befinner sig och vad som eventuellt kan orsaka förseningar.
Visa hela svaret

Hur ser PostNords spårningsnummer ut?

Vet du att du kan spåra ditt paket i vår app? – Med PostNord App får du snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta. Läs mer och ladda ner appen
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att få ett paket från PostNord?

Leverans – Paketet är normalt framme redan nästa vardag. Leveranstiden varierar beroende på vart paketet skickas. Beräkna leveranstid,
Visa hela svaret