Hur Spårar Man Shein Paket?

0 Comments

Hur Spårar Man Shein Paket
Så här spårar du ett paket från Kina inom Sverige – Om du är mån om att kunna följa din försändelses transportförlopp från dörr till dörr ska du absolut skicka med China Post, de erbjuder nämligen spårningsmöjligheter för alla deras typer av frakttjänster.
Visa hela svaret

Vart kan man spåra sitt shein paket?

Kan jag spåra min SHEIN-beställning med ordernumret? – Tyvärr är det inte möjligt att spåra din SHEIN-beställning med bara ordernumret. Om du vill spåra dina beställningar kan du spåra dem genom att gå till SHEIN-webbplatsen eller appen, eller ange ditt SHEIN-spårningsnummer på en universell spårningswebbplats som Ship24.

  • Med Ship24 spårar du beställningar från inte bara SHEIN utan även från många andra populära marknadsplatser som t.ex Shopee, AliExpress, eBay och tusentals marknadsplatser.
  • Allt du behöver är ditt spårningsnummer och ange dem på Ship24s hemsida.
  • Du kan spåra upp till 10 olika spårningsnummer och få dina förväntade resultat inom några sekunder.

Om du inte har ditt spårningsnummer kan du be säljaren eller handlaren om det eller kolla mobilappen/webbplatsen för spårningsnumret.
Visa hela svaret

När får man spårningsnummer?

Så hittar man sitt spårningsnummer – Paket tilldelas spårningsnummer av det fraktbolag som anlitas för att leverera försändelsen. Oftast är det dock avsändaren som förmedlar numret till mottagaren. Ett företag som ska skicka en order till en kund får spårningsnumret i samband med att paketet lämnas över för leverans och kostnaden för frakt betalas.

Numret förmedlas sedan till kunden som en bekräftelse på att ordern har skickats. Vanligtvis sker detta via e-post. Om man som mottagare av en försändelse inte får något spårningsnummer, eller om e-postmeddelandet med numret i försvinner, är det i första hand avsändaren man ska vända sig till – inte fraktbolaget.

Detta eftersom företaget som skickat paketet enkelt kan få fram spårningsnumret genom att söka på ordernummer eller annan information kopplad till själva beställningen.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vad Kostar Det Att Skicka Brev Från Usa Till Sverige?

Har Shein öppnat i Sverige?

Mitt i city – Shein har också gjort sig känt för att regelbundet öppna popup-butiker runt om i världen, däribland Rom, Berlin, Paris och Stockholm. Nu är det dags för ännu en popup i den svenska huvudstaden, enligt ett pressmeddelande. På måndag den 14 november slår den upp portarna på Sveavägen 6, intill Sergels torg.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar SHEIN leverans till Sverige?

Nöjd köpare – Har beställt från shein under en längre tid. Paketen kommer cirka 10-14 dagar efter beställning. Det är viktigt att läsa i kommentarerna om storleken på Kläderna då vissa Kläderna sitter större och andra sitter mindre. Kvaliteten varierar från plagg till plagg men det är värt pengarna.
Visa hela svaret

Vilket land skickar SHEIN från?

Kläderna tillverkas i Kina – I en artikel i South China Morning Post berättar fabriksägaren Kenny Li att hans 100 anställda oftast har fem dagar på sig att göra klart en beställning på några tusen klädesplagg. I vanliga fall brukar modebolag ge underleverantörer minst en månad per beställning.
Visa hela svaret